Antena Căutare

FABULOS! A primit o mostenire de 10 milioane de euro pentru ca i-a dus gunoiul

Un barbat a primit o mostenire fabuloasa: bunuri, in valoare de 10 milioane de euro, pentru ca a ajutat o vaduva de 95 de ani la treburile casnice: i-a cumparat lapte, paine si i-a dus gunoiul

Australianca Betty Harris era foarte recunoscatoare vecinilor sai pentru ca o ajutau si a decis sa ii mentioneze si in testament: "Ei ar fi surprinsi daca ar mosteni ceva, in timp ce toata familia mea asteapta ca eu sa mor. Sunt decisa ca rudele mele sa nu primeasca un cent, dupa tot calvarul la care m-au supus", spunea vaduva cu puțin timp inainte sa moara, potrivit Daily Mail.

Femeia nu avea copii si nu tinea legatura cu nicio ruda apropiata. Doar ca, dupa decesul ei, rudele au inceput un adevarat razboi, pentru avere. Ba mai mult decat atat, desi nu mai vorbisera de 13 ani, nepotul femeii susține ca testamentul nu este valid deoarece Betty Harris nu era in deplinatatea facultaților mintale atunci cand l-a scris.

Un document anterior o numea mostenitoare pe una dintre nepoatele femeii. Testamentul a fost anulat dupa ce vaduva a aflat ca fata avea de gand sa o interneze intr-un azil si sa intre in posesia banilor mai devreme.

Foto: Hepta


2012, in top 10 cei mai caldurosi ani din istorie. Cercetatorii se tem de topirea calotei glaciare... GALERIE FOTO! Campanie electorala IN CHILOTI: asa vrea sa ajunga un candidat in Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x