Antena Căutare

A pus o cameră de supraveghere pentru a vedea ce face soția când el este plecat. Când adevărul a ieșit la iveală a exclamat: „VĂ OMOR PE TOȚI!”

Un eveniment absolut halucinant s-a petrecut într-o familie din străinătate. Un bărbat gelos din fire a instalat o cameră de supraveghere în propriul dormitor. Din păcate pentru el, bănuielile i s-au confirmat

Un eveniment absolut halucinant s-a petrecut într-o familie din străinătate. Un bărbat gelos din fire a instalat o cameră de supraveghere în propriul dormitor. Din păcate pentru el, bănuielile i s-au confirmat.

Soția sa chiar avea un amant, pe care-l aștepta cu sufletul la gură ori de câte ori soțul încornorat pleca din căminul conjugal. Adulterul a luat sfârșit ca și căsnicia celor doi imediat după ce bărbatul înșelat i-a descoperit pe cei doi în acțiune.

O gaură neobișnuit de mare A APĂRUT ÎN PĂMÂNT. Când a pătruns în interior A ÎNLEMNIT: „Am crezut că visez. Erau cu MIILE... Shia LaBeouf şi-a petrecut câteva ore în puşcărie! Actorul a fost arestat după o bătaie în New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x