Antena Căutare

A spus că NU CREDE în Dumnezeu! E ŞOCANT ce i s-a întâmplat după

Un bărbat din Nigeria, în vârstă de 29 de ani, a trăit şocul vieţii după ce le-a spus tuturor că nu crede în existenţa lui Dumnezeu. Nimeni n-ar fi bănuit că i se poate întâmpla asta

Un bărbat din Nigeria, în vârstă de 29 de ani, a trăit şocul vieţii după ce le-a spus tuturor că nu crede în existenţa lui Dumnezeu. Nimeni n-ar fi bănuit că i se poate întâmpla asta.

Mubarak Bala, absolvent al unei facultăţi de inginerie chimică, s-a născut într-o familie adeptă a religiei musulmane. După ce le-a declarat că, personal, nu crede în existenţa unei divinităţi supreme, rudele l-au dus la doctor.

Pentru că medicul le-a spus că tânărul nu suferă de nico afecţiune, familia a dorit să ceară şi o a doua părere. De data aceasta, specialistul a spus că ateismul lui Mubarak este un efect secundar al unei tulburări de personalitate.

ŞTIREA CONTINUĂ AICI

Căsătorie pe patul de moarte! A spus DA cu câteva ore înainte de a muri!... VIDEO: Le dispărea mâncarea din frigider, în fiecare seară! S-au ÎNGROZIT când au aflat cine era hoţul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x