Antena Căutare

A stat pe lângă Jay-Z, Puff Daddy şi Mariah Carey, dar acum s-a îndrăgostit de o româncă!

Din american s-a transformat în... ardelean! Povestea fabuloasă a fostului stripper de la Chippendales care s-a stabilit în România vă va lăsa mască!

Din american s-a transformat în... ardelean! Povestea fabuloasă a fostului stripper de la Chippendales care s-a stabilit în România vă va lăsa mască!

Jelani s-a îndrăgostit iremediabil de o româncă şi la scurt timp după ce s-au cunoscut i-a oferit un inel în valoarea de 20 000 de euro.

"Îmi place România, de fiecare dată când vin în România mă simt foarte bine. România e o ţară cu mult potenţial, aveţi nevoie doar de un bun conducător care să vă conducă spre acel potenţial. Când eram în facultate, munceam şi mergeam la şcoală în acelaşi timp şi job-ul meu era să fiu bodyguard. Puff Daddy a avut o petrecere înainte să devină "marele Puff Daddy". El făcea petreceri la clubul la care lucram aşa că în fiecare săptămână, noi aveam grijă de fiecare artist adus de Puff Daddy, dar şi de el", a spus el.

Jelani şi-a petrecut copilăria în Caraibe. Rămas fără mamă la vârsta de 4 ani, a fost sprijinit de tatăl său, antrenor de arte marţiale. De aici şi până la a face o pasiune pentru fitness n-a fost decât un pas.

Timpul a trecut şi Jelani a ajuns să fie bodyguard-ul unor celebrităţi: Missy, Elliot, Jay Z, Puff Daddy!

Ambasada României de la Londra are un pisoi oficial! Îl cheamă Ferdinand și a făcut senzație! (VIDEO)... A impresionat MILIOANE de oameni: O fetiță de 12 ani, fotografiată cu doar câteva minute înainte de a-și da sufletul! E ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x