Antena Căutare

A vrut să își facă fericit soțul, dar a ajuns la spital, după ce i s-au umflat buzele

O femeie din Statele Unite ale Americiia ajuns la spital, după ce a vrut să îi facă o surpriză iubitului său. Lily a mers la cumpărături pentru a-l surprinde pe bărbatb cu ocazia zilei sale de naștere.

O femeie din Statele Unite ale Americiia ajuns la spital, după ce a vrut să îi facă o surpriză iubitului său. Lily a mers la cumpărături pentru a-l surprinde pe bărbat, cu ocazia zilei sale de naștere.

Printre lucrurile pe care aceasta le-a cumpărat, s-a numărat și o marcă foarte cunoscută de rujuri din SUA. După ce s-a dat cu el pe buze, femeia a început să se simtă rău, să nu mai poată respira, iar buzele i s-au umflat.

Se pare că suferise o reacție alergică la ingredientele din ruj. Imaginile postate de ea pe Facebook au ajuns și la reprezentații companiei de cosmetice.

Aceștia au spus că incidentul este un caz izolat și nu poate fi vorba de o alergie la ruj.

„Imediat după ce am aflat de acest caz, am investigat și ne-am oferit ajutorul, însă nu credem că poate fi vorba despre o alergie la ruj. Ne-am bucurat că Lily este în regulă acum și nu a pățit nimic grav. Vă asigurăm că testam toate produsele pentru a ne asigura ca sunt sigure".

S-a întâlnit după zece de ani cu o veche iubire, iar acesta nu a recunoscut-o! Motivul? Slăbise 20 de kilograme bând ast... VIDEO: Noaptea, se trezește la fiecare jumătate de oră pentru a se asigura că nu s-a culcat pe ele! Omul cu cele mai lun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x