Antena Căutare

A vrut să-și găsească părinții biologici, dar a făcut o descoperire neașteptată. Cine era, de fapt, femeia cu care are doi copii

Un tânar a făcut un test ADN pentru a-și găsi părinții biologici, dar rezultatele au dezvăluit un adevăr dureros. El și iubita lui au ajus acum într-un impas.

imagine cu o femeie care consoleaza un barbat trist
Un tânar a făcut un test ADN pentru a-și găsi părinții biologici, dar rezultatele au dezvăluit un adevăr dureros. El și iubita lui au ajus acum într-un impas. | Shutterstock

Viața unui cuplu a fost complet dată peste cap după un simplu test ADN. Miguel își dorea să afle cine sunt părinții săi biologici, dar în schiimb a făcut o descoperire șocată despre femeia de lângă el, împreună cu care are și doi copii.

Citește și: Cazul unui tânăr de 19 ani care a făcut o descoperire uluitoare în urma unui test ADN făcut în glumă. Cine era tatăl lui, de fapt

Un tânăr a vrut să își găsească părinții, dar a descoperit că se iubește cu mătușa lui. Cum a fost posibil

Pentru că bărbatul a fost adopatat în copilărie, acesta a simțit că a venit momentul să afle cine sunt părinții săi biologici. Însă acesta a aflat, cu stupoare că iubita sa, alături de care avea o relație de lungă durată și care era însărcinată cu al doilea lor copil, era, de fapt, mătușa lui, transmite thesun.co.uk.

Povestea a devenit pulică după ce tânăra în vârstă de 32 de ani, a scris pe Reddit, cerându-le sfatul internauților.

„Tocmai am aflat că iubitul meu, în vârstă de 23 de ani, este rudă cu mine - nu știu ce să fac. Singurii oameni care știu sunt eu, Miguel și doctorul meu”, și-a început ea mărturisirea.

Femeia se teme că fiica lor cu, care nu a venit pe lume încă, va avea probleme genetice și mai mult, sunt înspăimântați de reacția familiei lor.

Citește și: Menstruație întârziată și test negativ de sarcină: care pot fi cauzele

Rezultatele ADN au arătat că mama lui Miguel este sora iubitei sale, care fugit de acasă în adolescență.

„Vanessa a fost o copilă tulburată. A fugit la 15 ani și nu am mai auzit de ea de atunci".

După ce Vanessa sora ei și-a văzut de viață, a avut câteva relații, un job stabil, care însă a fost pus pe pauză atunci când a rămas însărcinată cu primul copil.

„Am avut doar în două relații. Prima fiind cu tatăl copilului cel mare, care m-a părăsit când a aflat că sunt însărcinată. A intrat în închisoare și a fost ucis acolo", a adăugat ea.

„Cealaltă a fost cu o prietenă care de asemenea, a intrat în închisoare și cu care am încheiat-o în acel moment”, a mai povestit aceasta.

Ulterior, femeia a primit un job nou, perfect pentru a se muta în celălalt capăt al țării unde să înceapă o nouă viață. La scurt timp după ce s-a mutat în casa cea nouă, l-a cunoscut pe actualul iubit.

Deși totul a început ca o aventură, relația a devenit rapid una serioasă, și aceast a rămas gravidă cu primul lor copil, acum în vârstă în doi ani. Femeia a aflat că bărbatul, de fapt, acesta este nepotul ei abia când era însărcinată în șapte luni, cu al doilea băiat al lor.

Citește și: O femeie a dezvăluit ce „secret” neașteptat a descoperit despre soțul său, chiar în timp ce era însărcinată. Ce a ieșit la iveală

Deși au luat legătura cu medicii care i-au asigurat că nu e nimic în neregulă cu copii lor, acum relația lor atânră de un fir de ață.

„Miguel stă în prezent la un hotel, dar să fiu sinceră, chiar îl vreau înapoi. După ce am vorbit, am căzut de acord, a spus ea. Nu știu ce să fac. Sunt atât de confuză. Încă ne iubim”, a mai mărtusirit ea.

Internauții s-au grăbit să-și dea cu părerea despre relația lor, în secțiunea de comentarii. În timp ce unii i-au sfătuit să păstreze secretul pentru ei, alții au sesizat diferența de vârstă dintre ei. Unul dintre utilizatori a ținut să precizeze că totul a fost o greșeală de la început și a evidențiat faptul că ea avea 29 de ani și el doar 20 când au început să se întâlnescă.

Bărbatul care și-a înscenat moartea pentru a-și vedea familia. Cum au reacționat membrii familiei când au aflat adevărul... Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Ce a urmat apoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x