Antena Căutare

Ace de seringa, ascunse in hainele scoase la vanzare

Mai multi clienti ai celui mai mare lant de hypermarket-uri din SUA au descoperit seringi ascunse in articolele de imbracaminte.

In magazinul din Georgia, SUA, au fost descoperite patru seringi. Doua dintre femeile care probau haine au fost intepate de acele despre care nu se stie daca erau infectate sau nu. Una dintre femei s-a intepat in mana si in picior in timp ce proba o pijama.

Patricia Headrick este o alta clienta care s-a intepat cu un ac in timp ce proba un sutien. A intrat in panica si s-a dus imediat sa isi faca analizele. Pana la aflarea rezultatelor, femeia trebuie sa faca tratament preventiv pentru situatia in care acul ar fi fost infectat cu HIV. Victima a declarat ca este ingrozitor de speriata de ce ar putea sa urmeze.

Reprezentantii magazinului au dat asigurari ca vor acoperi costurile tratamentului la care sunt supuse femeile intepate de seringile misterioase.

Foto: hepta.ro

Eclipsa totala de Luna, pe 10 decembrie! Fenomenul, vizibil si din Romania... Si-a lungit chirurgical picioarele ca sa scape de glumele colegilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x