Antena Căutare

Aceasta este zodia care va pierde totul în 2018! Ghinionul o va urmări la tot pasul!

Astrele par să aibă planuri mari pentru toate zodiile în anul 2018! Care sunt cei mai ghinioniști nativi și la ce ar trebui să se aștepte?

Astrele par să aibă planuri mari pentru toate zodiile în anul 2018! Care sunt cei mai ghinioniști nativi și la ce ar trebui să se aștepte?

Printre cei mai puțini norocoși sunt cei din zodia balanță, pentru care destinul a pregătit un an greu. Chiar dacă stau bine la capitolul bani și relații amoroase se pare însă că îi paște și ghinionul. Astrele îi anunță că este posibil ca în 2018 să se confrunte cu o pierdere semnificativă și poate fi vorba chiar despre o persoană. Vor și momente în care vor avea senzația că au pierdut totul.

Va fi cazul pentru acești nativi să aibă mai multă răbdare, fiindcă situațiile dificile și stresante vor apărea la tot pasul.

Acesta este puștiul care la zece ani are o super iubită! Cum arată partenera băiatului

O altă zodie ce va avea mult de suferit în anul 2018 este berbecul, fiindcă problemele se vor ține lanț parcă la tot pasul. Nativii vor avea tensiuni atât în cuplu, cât și în viața profesională. Nu sunt excluse nici decepțiile în dragoste.

Nici capricornii nu o vor duce bine, fiindcă vor avea mereu tendința de a lua decizii greșite de pe urma cărora vor suferi mult. Ghinionul îi va urmări la orice pas în anul 2018.

Imaginile care au pus România pe jar! Cum au aterizat „EXTRATEREȘTRII” lângă Târgoviște și Bacău!... S-a petrecut în România! Ce i s-a întâmplat unei femei care a uitat într-un restaurant o geantă cu 16.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x