Antena Căutare

Acum e posibil! Comanzi tot ce vrei pe AMAZON și în 30 de minute produsul e la ușa ta

Anunțul făcut de retailer-ul online Amazon a creat agitație și entuziasm în toată lumea. Vor să testeze livrarea coletelor cu ajutorul dronelor. Acest lucru înseamnă că vom lansa comanda și în 30 de minute o vom primi la ușa.


Anunțul făcut de retailer-ul online Amazon a creat agitație și entuziasm în toată lumea. Vor să testeze livrarea coletelor cu ajutorul dronelor.
Acest lucru înseamnă că vom lansa comanda și în 30 de minute o vom primi la ușa.

Ar fi un vis devenit realitate. Americanii lucrează la aceste drone care au putea zbura cu 80 de km/h și pot transporta o încărcătura de maximum 2,3 kg. Administratiei Federale a Aviatiei (FAA) din SUA a permis testarea acestor drone, însă nu au voie sî le foloosească în scop comercial. În urma anunțului actiunilor companiei au crescut cu aproape 6 procente.

“Credem ca proiectul va fi apreciat de clientii nostri si suntem pregatiti sa facem programul Prime Air disponibil in toata lumea, imediat ce autoritatile vor permite acest lucru”, a precizat Amazon în acea scrisoare.


Sursa: Fox News.

Imagini EXPLICITE! Au filmat o FANTOMĂ, într-un bar vechi de 760 de ani!... Ai da orice ca să nu fii în locul lui: Un băiat este alergic la iPad!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x