Căutare Live

Adevărul despre marile teorii ale conspirației

De la aselenizările fiind un mare fiasco la înscenarea schimbărilor climatice, sunt multe teorii ale conspirației în care cred mult prea mulți oameni

De la aselenizările fiind un mare fiasco la înscenarea schimbărilor climatice, sunt multe teorii ale conspirației în care cred mult prea mulți oameni.

Un fizician a calculat cam cât ar dura să fie scos la iveală adevărul, în cazul în care teoriile conspirației chiar ar fi adevărate. Numele său e David Robert Grimes, predă laUniversitatea din Oxford, iar teoria sa a venit în sprijinul celor „acuzaţi” de fals, concepând o formulă prin care se poate calcula câţi oameni cred în trucajele care fac subiectul numeroaselor teorii ale conspiraţiei, dar şi care este probabilitatea ca aceste secrete să fi fost atât de bine ascunse de-a lungul timpului, potrivit Daily Mail.

Graficul realizat de el poate fi văzut mai jos, iar conform calculelor pe care le-a realizat, cercetătorul britanic a ajuns la concluzia că trucajele aselenizărilor ar fi fost deconspirate în trei ani şi opt luni, informaţiile false despre schimbările climatice ar fi ieşit la iveală în trei ani şi nouă luni, conspiraţiile privind vaccinurile ar fi fost demontate în trei ani şi două luni, iar secretele referitoare la vindecarea cancerului ar fi fost divulgate în trei ani şi trei luni.

Pentru a concepe testul, specialistul a folosit informaţiile declasificate de fostul agent CIA, Edward Snowden, dar şi intervalul de timp cuprins între momentul în care teoriile inginerului IT au fost emise şi momentul în care acestea au început să fie confirmate. Apoi, Grimes a studiat cele mai populare teorii ale conspiraţiei, estimând numărul maxim de persoane care ar putea crede în astfel de ipoteze.

Citește continuarea pe Playtech.ro.

Și-a făcut bagajele și dusă a fost! Unde a plecat Valentina Pelinel de urgență... VIDEO: Ce surpriză le pregătește fanilor Carla's Dreams? A luat o foaie, un stilou și... a stârnit curiozitatea ascultăt...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri