Antena Căutare

Afirmație șocantă! Ce spune BISERICA despre femeile care poartă pantaloni!

Felul in care te imbraci ar trebui sa fie o optiune, dar nu si pentru biserica. Un preot a devenit viral pe internet, dupa ce a dat un raspuns halucinant la o intrebare simpla: ce se intampla cu fetele care obisnuiesc sa poarte pantaloni.

Intrebat de o mamica ingrijorata ce se poate intampla cu fetita ei care obisnuieste sa poarte pantaloni, preotului Nicolae Tanase a explicat:

„Fetita dumneavoastra este in pericol sa ramana nemaritata. De ce? Pentru ca baietii zdraveni la cap iubesc fete, nu baieti. Ori daca o fata se poarta numai in pantaloni ori foarte des in pantaloni, practic in imbracaminte barbateasca, pierde din caracterele feminine, caracterele finetii ei. Si atunci problema pantalonilor la femei sau problema imbracamintei femeiesti la barbati nu se pune ca am eu ceva cu pantalonii tai. Problema este ca pierzi din feminitate. Foarte greu va fi de tine. Pierzi! Si nu o sa mai atragi baieti. O sa atragi din astia nezdraveni. Nenorocirea vine dinauntrul tau. Intrebarea este daca intelegi ca tu esti sexul fin”.

Imagini fără filtru! Cum arată adolescenta care a mințit că și-a făcut 50 de operații estetice ca să arăte ca Angelina J... Cândva în top 10 cei mai bogați din lume, acum condamnat la 30 de ani de închisoare. A reușit să piardă 35 de miliarde d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x