Antena Căutare

Află cât de lungă va fi viaţa ta în funcţie de zodie! Eşti curios să vezi ce ţi-au rezervat astrele?

Deşi destinul unui om este imposibil de anticipat, astrologii spun că zodiile pot oferi indicii despre durata de viaţă a unei persoane.

Deşi destinul unui om este imposibil de anticipat, astrologii spun că zodiile pot oferi indicii despre durata de viaţă a unei persoane.

Berbec

Berbecii sunt persoane cărora le place la nebunie să rişte şi astfel se expun aproape tot timpul la stres. Starea lor de sănătate va fi mereu şubredă. Potrivit astrologilor, nativii din Berbec trăiesc între 75-85 de ani.

Taur

Taurii sunt mereu agitaţi, chiar dacă nu se plâng niciodată de greutăţile pe care le întâmpină în viaţă. Îşi consumă o mare parte din energie astfel, ceea ce şi la ei se reflectă în numărul de ani de viaţă. Potrivit astrologilor, Taurii trăiesc între 70-80 de ani.

Gemeni

Gemenilor le place să trăiască periculos şi pot avea o viaţă care se termină brusc, fără prea multe semne că acest lucru s-ar întâmpla. Astfel, în funcţie de cât de mult se protejează şi se acceptă, gemenii pot trăi între 45 şi 80 de ani.

Cele mai pasionale femei în funcţie de zodie! Dacă ajungi în patul lor, vei avea parte de o experienţă de neuitat

Rac

Nativii născuţi în acest semn zodiacal au şanse foarte mari să trăiască foarte mult, chiar dacă duc în general o viaţă grea. Acest lucru îi face să se întărească la fiecare hop pe care îl trec de-a lungul vieţii şi să înveţe foarte multe pe parcursul acesteia. Apele se calmează spre bătrâneţe. Cei mai mulţi nativi ai acestei zodii ajung să trăiască peste 90 de ani.

Leu

Leii în general sunt foarte egoişti, iar acest lucru le lungeşte viaţa. Nu îşi ascund sentimentele şi dau frâu liber energiilor negative, ceea ce face că organismul lor să fie în armonie cu ceea ce este în jur mai mereu. Astfel, au şanse mari să depăşească vârstă de 95 de ani.

Citeşte AICI continuarea!

Toarnă oțet în vasul toaletei şi o să vezi imediat rezultatele! Trucul pe care l-au încercat milioane de oameni... Dacă se întâlnesc, sunt cei mai norocoși: 99,9% grad de compatibilitate și o viață fericită împreună! Top 3 cupluri de z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x