Antena Căutare

Ai curaj să foloseşti metoda lui Leonardo da Vinci? Dormea doar o oră şi 30 de minute pe zi şi nu era obosit niciodată! Care e formula secretă

Somnul este extrem de important, iar organismul are nevoie de odihnă pentru a funcţiona la cel mai înalt nivel! Numai că întotdeauna va exista întrebarea asta: cât timp trebuie să dormi pentru a fi la capacitate maximă?

Desigur, diferă de la organism la organism, însă există câteva ponturi care s-ar putea să funcţioneze! O poveste mai puţin ştiută despre Leonardo da Vinci s-ar putea să-ţi vină şi ţie în ajutor, dar vei avea nevoie de mult curaj pentru a o pune în practică.

Pentru că şi-a dat seama că pierde timp preţios cu somnul din timpul nopţii, Leonardo da Vinci s-a decis să se odihnească după o formulă matematică.

Astfel, geniul italian a început să doarmă câte 15 MINUTE la fiecare PATRU ORE! Dacă e să calculăm, în 24 de ore, atât cât are o zi, Leonardo da Vinci dormea doar O ORĂ ŞI JUMĂTATE! A ţinut ani în şir obiceiul ăsta şi nu s-a simţit niciodată obosit! Ba mai mult, în perioada asta a realizat cele mai mari opere din viaţa sa.

Se spune că imediat după ce se trezeşte, un om se află în cea mai bună şi creativă perioadă din zi! Tocmai din acest motiv, da Vinci prefera să doarmă des, dar puţin ca durată, pentru a profita de creierul său odihnit!

FOTO: Tu poţi să-ţi dai seama unde e ASASINUL??? Doar 1 din 1.000.000 ştie răspunsul corect... FOTO: A vrut să-şi facă un SELFIE SEXY în baie, dar un detaliu ORIBIL a ieşit la suprafaţă! Nimeni nu s-a putut uita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x