Antena Căutare

Alcoolul la plic a devenit realitate: Uite cum se prepară pudra care provoacă mahmureală!

Rafturile cu băuturi alcoolice din marile magazine ar putea fi acaparate de plicuri, nu de sticle, aşa cum se întâmplă acum. Autorităţile americane au aprobat pentru vânzare un produs cu ajutorul căruia se obţine alcool instant.

Alcoolul la plic a devenit realitate: Uite cum se prepară pudra care provoacă mahmureală!
| ebay.com

Rafturile cu băuturi alcoolice din marile magazine ar putea fi acaparate de plicuri, nu de sticle, aşa cum se întâmplă acum. Autorităţile americane au aprobat pentru vânzare un produs cu ajutorul căruia se obţine alcool instant, relatează Huffington Post.

Nici nu s-a lansat bine, că produsul a fost folosit într-un mod ingenios de cei dornici să se ameţească rapid. Compania producătoare a fost nevoită să trimită un avertisment din cauza faptului că tot mai mulţi clienţi au înhalat pudra.

Mai mult, a fost modificat şi produsul, prin creşterea volumului pudrei, astfel încât jumătate de cană din acest praf este echivalentul unui pahar normal de alcool.

Alcoolul la plic se prepară turnând apă peste pudra respectivă, ce este promovată ca o soluţie pentru serile în care mergi la concerte şi nu ai voie să introduci alcool în sălile de spectacol sau pe stadioane.

NASA a explicat RAZA VERDE surprinsă în timpul fenomenului de Lună Roșie... Airsoft, un nou sport în România! Află tot ce trebuie să știi despre acest joc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x