Antena Căutare

Alege perioada în care te-ai născut și află care e copacul vieții tale. El spune multe despre tine: Ești MĂR? Ai noroc în dragoste

Ziua în care te-ai născut are o relevanță uimitoare atunci când vine vorba de astrologie. Interpretările personalității tale încep cu data în care ai venit pe lume. 

Ziua în care te-ai născut are o relevanță uimitoare atunci când vine vorba de astrologie. Interpretările personalității tale încep cu data în care ai venit pe lume.

Așadar, iată care este "copacul" vieții tale și ce anume spune el despre tine și despre caracterul tău:

Măr – Dragoste

Date: 25 iunie – 4 iulie; 23 – 31 decembrie

Încântător, atractiv, cu o aura plăcută, este o fire aventuroasă, căreia îi place flirtul, este sensibil și întotdeauna îndrăgostit. Vrea să iubească și să fie iubit, este un partener tandru și credincios. Foarte generos, cu talente științifice. Trăiește în prezent, îi place să filosofeze.

Frasin – Ambiție

Date: 25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie

Vivace, impulsiv, foarte atractiv, este ambițios, inteligent și talentat. Nu-i plac criticile și obișnuiește să se joace cu focul. Este o persoană de încredere, credincioasă și un partener de viață prudent, care acționează mai mult după ce-i dictează creierul decât după ce-i spune inima.

Fag – Creativitate

Date: 22 decembrie

Este caracterizat prin bun gust, concentrare pe aspectul exterior. Își organizează cu grijă viață și carieră, este materialist, strangator, nu risipește banii. Nu se implică în acțiuni riscante dacă nu are ceva de câștigat, are grijă de corpul sau, este un companion excelent și un lider performant.

Mesteacăn – Inspirație

Date: 24 iunie

Vivace, atractiv, elegant, prietenos, modest. Nu-i plac excesele de niciun fel, nu e pretențios și urăște tot ce este vulgar. Se da în vânt după aventurile în natură. Este calm și nu foarte pasional, însă plin de imaginație. Reușește să creeze în jurul sau o atmosfera calmă și prietenoasă.

Cedru – Încredere

Date: 9-18 februarie; 14-23 august

Frumos, mândru, știe ce vrea și se adaptează perfect în orice condițîi. ÎI place luxul, este ușor arogant și se poate uită de sus la unii oameni. Are o încredere de sine fantastică, este determinat și puțîn nerăbdător. Îi place să îi impresioneze pe ceilalți cu talentele sale. Are un optimism molipsitor și obișnuiește să ia foarte repede deciziile.

Castan – Onestitate

Date: 15-24 mai; 12-21 noiembrie

Deși este foarte frumos, nu vrea să atragă atenția. Are un simt dezvoltat al dreptățîi, este un diplomat înnăscut, însă se irită destul de ușor, de multe ori din pricina lipsei de încredere de sine. Câteodată își da aere de superioritate și se simte neînțeles de ceilalți. Are dificulăți în a-și găși un partener de viață.

Chiparos – Credință

Date: 25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august

Puternic, musculos, se adaptează în orice condițîi, ia de la viață tot ce e mai frumos, este optimist și mulțumit cu el însuși. Nu-i place singurătatea, este un ământ pasional, credincios. Totuși, este temperamental, nu ține cont de reguli și vrea tot timpul mai mulți bani și mai multe informațîi.

Ulm – Noblețe

Date: 12-24 ianuarie; 15-25 iulie

Plăcut, modest, nobil, vesel, dar totuși neiertător, îi place să conducă, nu să fie condus. Este onest, credincios, îi place să ia decizii în locul altora. Este generos, are un simt practic și al umorului foarte dezvoltate.

Smochin – Sensibilitate

Date: 14-23 iunie; 12-21 decembrie

Este foarte puternic, independent, nu îi admite să-l contrazici. Se bucură de viață și de familie, îi plac copiii și animalele. Îi place să lenevească, este inteligent și are simt practic. Are un simt al umorului dezvoltat și îi place să socializeze.

Brad – Mister

Date: 1-11 ianuarie; 5-14 iulie

Este o persoană sofisticată, demnă, caracterizată prin bun gust, dar totuși încăpățânată, cu schimbări bruște de dispoziție. Îi place tot ce este frumos. Este egoist, dar se schimbă când vine vorba despre cei tragic. Foarte ambițios, talentat, de încredere. Are mulți prieteni, dar și mulți dușmani.

Alun – Ieșit din comun

Date: 22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie

Încântător, nepretențios, foarte înțelegător, știe cum să facă o bună impresie. Este un luptător activ pentru cauze sociale, foarte popular, are un simt al dreptățîi dezvoltat. Etes un ământ cinstit, onest, tolerant, dar foarte capricios.

Carpen – Bun gust

Date: 4-13 iunie; 2-11 decembrie

Frumos, preocupat de aspectul sau, caracterizat prin bun gust. Nu este egoist, îi face viață cât mai confortabilă posibil, duce o viață liniștită și disciplinată. Este în căutarea unui partener drăgăstos și inteligent. Nu are încredere în oameni și nu este foarte sigur în deciziile sale.

Lămâi – Îndoială

Date: 11-20 martie; 13-22 septembrie

Acceptă tot ce-i aduce viață, nu îi place să se certe. Urăște stresul și lenea. Face sacrificii pentru prieteni. Are multe talente, însă nu este suficient de ambițios pentru a le dezvoltă. Este genul care se plânge constant, este foarte gelos, totuși un partener de viață credincios.

Arțar – Independența

Date: 11-20 aprilie; 14-23 octombrie

Nu este o persoană obișnuită, este originală și creativă, timidă și rezervată, ambițioasă și mândră, complexă și cu o memorie de invidiat. Îi place să guste din viață, câteodată este foarte nervos, învață repede și vrea tot timpul să impresioneze.

Stejar – Curaj

Date: 21 martie

Este robust, curajos, puternic, independent, dar sensibil. Este tot timpul cu picioarele bine înfipte în pământ, este un om de acțiune, este sensibil la schimbări.

Măslin – Înțelepciune

Date: 23 septembrie

Sep 23 – Olive

Iubește soarele, căldură și sentimentele calde. Este rezonabil, echilibrat, evita agresiunile și violent, este tolerant, vesel, calm. Are un simt dezvoltat al dreptățîi, este empatic. Iubește să citească, îi place compania oamenilor sofisticați. Este sensibil și nu suferă de gelozie.

Pin – Special

Date: 19-28 februarie; 24 august – 2 septembrie

Este robust, activ, natural, știe cum să își facă viață frumoasă. Este un bun companion, însă nu se poartă întotdeauna prietenos. Se îndrăgostește repede, însă pasiunea dispare la fel de fulgerător. Renunta ușor, mai ales la lucrurile care îl dezamăgesc. Este o persoană de încredere, pe care te poți baza.

Plop – Nesiguranță

Date: 4-8 februarie; 1-14 mai, 5-13 august

Este foarte aspectuos, însă nu are încredere de sine. Are nevoie de un mediu înconjurător prietenos și plăcut. Este singuratic, foarte pretențios, un bun organizator. Este un prieten de nădejde, pe care te poți baza.

Sorb – Sensibilitate

Date: 1-10 aprilie; 4-13 octombrie

Încântător, vesel, îi place să atragă atenția asupra să, iubește viață, este tot timpul în mișcare, neobosit. Nu este egoist, este și independent, dar și dependent, are bun gust. Este o companie plăcută, pasională, dar neiertător dacă ai făcut ceva greșit.

Nuc – Pasiune

Date: 21-30 aprilie; 25 octombrie – 11 noiembrie

Plin de contraste, egoist, nobil, spontan, ambițios, inflexibil. Un partener dificil și neobișnuit. Inteligent, strateg, foarte gelos și pasional. Nu-i plac compromisurile. Îl urăști și îl iubești în același timp.

Salcie plângatoare – Melancolie

Date: 1-10 martie; 3-12 septembrie

Frumoasă, dar melancolică, atractivă, foarte empatică, îi place frumosul și iubește să călătorească. Visătoare, neobosită, capricioasă, dar oneste. Are o intuiție bună, este ușor de influențat. Nu se poate trăi foarte ușor lângă o astfel de persoană întrucât e pretențioasă și nu-i mai lasă deloc spațiu partenerului.

Sursa: actualitatea.biz

Cum și-a dat seama un preot că pisicile sunt posedate de diavol. A venit cu Boboteaza și ce a urmat i-a făcut pe stăpâni... Absolut revoltător! O asistentă s-a filmat în timp ce schimonosea fața unui bebeluș bolnav. Imaginile vă pot afecta emoț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x