Antena Căutare

„Am încetat să zâmbesc acum 40 de ani”! Motivul te va lăsa fără cuvinte! Uite cum arată femeia după patru decenii în care nu a râs deloc!

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze întreaga lume atunci când a luat strania decizie de a nu mai zâmbi vreodată.

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze întreaga lume atunci când a luat strania decizie de a nu mai zâmbi vreodată.

Se ferește să râdă sau să arate vreo expresie facială de aproximativ 40 de ani. Efectiv, femeia a făcut tot posibilul pentru a învăța să-și controleze emoțiile și să nu miște niciun mușchi al feței, totul pentru a evita ridurile de expresie.

Deși are 50 de ani, femeia arată mult mai tânără. Tess spune despre sine că este vanitoasă și că vrea să își păstreze cât mai mult aspectul tânăr. De aceea, cel mult își permite o ridicătură fină a colțurilor buzelor.

Miracol într-o casă din Giurgiu: Toată locuinţa a fost distrusă de flăcări, dar a scăpat un singur obiect! "E un se... Habar nu aveai! De unde provine denumirea judeţului în care locuieşti! Poveştile sunt uimitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x