Antena Căutare

"Am semnat pedeapsa cu moartea pentru patru condamnaţi. Va fi pusă în executare imediat, deja am decis şi data". Decizia alarmează mulțimi de oameni!

"Am semnat pedeapsa cu moartea pentru patru condamnaţi. Va fi pusă în executare imediat, deja am decis şi data"

"Am semnat pedeapsa cu moartea pentru patru condamnaţi. Va fi pusă în executare imediat, deja am decis şi data". Decizia alarmează mulțimi de oameni! Galerie
| pexels.com

"Am semnat pedeapsa cu moartea pentru patru condamnaţi. Va fi pusă în executare imediat, deja am decis şi data", a spus Sirisena, în cadrul unei întâlniri cu presa.

Maithripala Sirisena, Preşedintele srilankez, a anunţat miercuri că a semnat sentinţele la moarte pentru patru deţinuţi condamnaţi pentru trafic de droguri. Această decizie ce pune capăt unui moratoriu de 42 de ani, relatează EFE, citat de Agerpres.

"Cei patru sunt condamnaţi în legătură cu drogurile", a adăugat el.

Ca parte a luptei sale contra narcotraficului din Sri Lanka, Sirisena a spus că va pune în aplicare executarea deţinuţilor condamnaţi pentru diverse acțiuni în care se folosesc droguri.

La începutul anului, a fost iniţiat un proces de angajare a unui călău. În ciuda faptului că s-au prezentat o sută de candidaţi, autorităţile nu au găsit încă pe cineva.

"Am semnat pedeapsa cu moartea pentru patru condamnaţi. Va fi pusă în executare imediat, deja am decis şi data". Decizia alarmează mulțimi de oameni!

Kumi Naido, activistul şi secretarul general al Amnesty International (AI), a cerut printr-un mesaj video, preşedintelui Sirisena să stopeze planurile sale de aplicare a pedepsei capitale în cazul celor patru condamnaţi.

"Mă adresez dumneavoastră cu scopul de a pleda pentru viaţa acestor persoane care vor fi executate imediat în Sri Lanka dacă veţi reînvia pedeapsa capitală", a arătat activistul sud-african, care a amintit că ultima execuţie în statul insular a avut loc atunci când actualul preşedinte avea doar 24 de ani.

Pedeapsa capitală continuă să fie în vigoare în insulă pentru delicte precum înalta trădare, asasinat şi trafic de droguri, dar în practică măsura este comutată în închisoare pe viaţă.

Misterul fotografiei în care apare un preot și un bebeluș! Nimeni nu și-ar fi dat seama de drama copilului... Tribul în care femeile sunt tatuate și poartă dopuri în nas de la o vârstă fragedă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x