Antena Căutare

Amarjit Sidhu, indianul cu suflet bucureștean și povești condimentate! Gătește dumnezeiește, a vizitat toată lumea și totuși a ales România

Îl cheamă Amarjit Sidhu și este un indian îndrăgostit de România. A călătorit prin mai toată lumea, dar parcă inima lui a rămas la noi.

Amarjit Sidhu, indianul cu suflet bucureștean și povești condimentate! Gătește dumnezeiește, a vizitat toată lumea și totuși a ales România
Povestea este de-a dreptul incredibilă

Îl cheamă Amarjit Sidhu și este un indian îndrăgostit de România. A călătorit prin mai toată lumea, dar parcă inima lui a rămas la noi.

Prima oara a venit aici în 2002, când lucra la o publicație americană. Se plimba prin toată lumea și imortaliza cele mai frumoase locuri. Și uite așa, pașii l-au condus și către țara noastră.

I s-a oferit o colaborare de termen lung aici, așa că a revenit un an mai târziu, mai mult decât bucuros că revede Bucureștiul

Fie lumea cât de mare, tot la români e mai tare

Când treaba s-a terminat, ce să vezi! Amarjit se îndrăgostise de o româncă de-a noastră și astfel a decis să rămână!

Amarjit este un fotograf și totodată, un chef apreciat

Prin 2004 și-a descoperit pasiunea pentru gătit. Făcea fotojurnalism pentru celebra publicație New York Times, dar fiindcă avea mult timp liber, și-a deschis o afacere la noi (By Amarjit).

Nici nu bine începuse treaba că deja avea oferte de colaborări de la alte restaurante. Lucrurile n-au mers chiar atât de bine pentru indianul nostru, așa că a început un nou proiect.

Un loc special

Pe Amarjit îl veți putea revedea curând, când va reveni la București ca să gătească în dulcele stil indian

Împreună cu un partener, acesta a deschis „Musafir By Amarjit”, un loc extrem de cald și de relaxant unde te poți duce să savurezi mâncare indiană ca la ea acasă. Sau la el acasă.

Cândva privea planeta de la geam și avea străzi cu numele său! Azi, eroul național a devenit un simplu refugiat! A luat cu el în exil o poveste emoționantă!

Locul este plin de mirodenii și condimente, iar aromele orientale te izbesc de îndată ce intri pe ușă. Amarjit gătește cu generozitate, așa că te vei simți ca la un adevărat festin.

Trebuie doar să ai puțin curaj să încerci din aromele puternice și picante ale Indiei, dar preparatele te vor cuceri îndată! Muzica de pe fundal, dar și incredibilele povești de viață ale acestuia te vor purta în cel mai exotic univers. Aici stă el. Și fiecare client îi este musafir.

Te privește blând de sub ochelari și are povești savuroase, culese din zecile de orașe ale lumii pe unde viața l-a purtat. E ca o enciclopedie vie, de care nu te saturi niciodată.

Amarjit în mijlocul acțiunii

Dar fiindcă talentul său culinar nu era singurul, a primit un post de fotograf în Dubai, la publicația Al Arabiya. A plecat, dar dorul de țara noastră l-a făcut să revină în 2010. Și a rămas, până recent.

„Mulți m-au întrebat de ce iubesc România. Și mereu le spun că a fost dragoste la prima vedere. Am călătorit în multe țări, dar niciun oraș din lume nu este la fel de plin de surprise precum București. Fiecare stradă are o poveste veche și plină de semnificație, fiecare mișcare te întoarce într-un trecut plin de glorie”

Momentan, Amarjit s-a întors în Statele Unite, dar are de gând să revină în București și să se apuce serios de gătit (pentru prieteni, pentru fanii „Musafir By Amarjit” și pentru toți curioșii). Și de mâncat mici, mâncarea lui preferată de la noi.

Îngerii chiar există! Aici a fost descoperit unul! Îl cheamă Yukio și are grijă de sufletele rătăcite!... Pe plan amoros, le merge de minune! Ea e zodia ce va avea fluturi în stomac mâine! Horoscopul zilei de marți, 12 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x