Antena Căutare

Anahi, REBELA cu inima de bomboana. N-ai zice ca are 30 de ani

O minunatie de fata! Anahi Giovanna Puente Portilla a urcat pentru prima data pe scena la doar doi ani, cand altii abia incepeau sa vorbeasca. De atunci, n-a mai facut un pas departe de scena

Nici bine nu stia sa spuna cum o cheama cand facea reclama la una dintre cele mai cunoscute racoritoare. Apoi s-a "superindragostit" de muzica si ne-a aratat ca are "inima de bomboana". Dupa mai multe roluri, a fost BOOM-ul... "Rebelde", telenovela care i-a schimbat viata si ei si celor care "semnau condica", seara de seara, in fata micilor ecrane. Sa spunem lucrurilor pe nume: nu era tanara sa nu aiba o lacrima in coltul ochiului atunci cand o vedea pe Mia Colucci trista.

Acum, la 30 de ani se pregateste sa-si puna pirostriile. Alesul ei este guvernator de Mexic, iar cununia va avea loc in luna noiembrie. Nu ii e mai este permis sa posteze poze cu piciorusele sau cu sanii la vedere ca doar trebuie sa aiba o imaginde de doamna respectabila.

Nu, nu trebuie sa va intristati! Cratita nu e specialitatea ei, asa ca o vom mai vedea... ca impresar, in cautare de tinere talente.

Trupa "Vogue" a infierbantat atmosfera din platoul de la "Neatza"... A fi sau a nu fi... craniul lui Henric al IV-lea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x