Antena Căutare

Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume, vrea să aibă buzele și mai mari. Ce au averizat-o medicii

Andrea Ivanova, cunoscută ca femeia cu cele mai mari buze din lume, vrea să apeleze din nou la medicii esteticeni. Aceasta speră să poată obține buze din ce în ce mai mari, însă medicii trag un semnal de alarmă.

Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume, vrea să aibă buzele și mai mari. Ce au averizat-o medicii Galerie
Andrea Ivanov | Profimedia

Andrea Ivanova era o simplă studentă când a decis să își schimbe aspectul fizic radical, într-o încercare de a se asemăna cu o păpușă Barbie. Tânăra a suferit la început în jur de 15 intervenții estetice și continuă în aceeași manieră. Atunci când ajunge pe mâna medicilor esteticieni acesteia i se administrează 25 injecții cu acid hialuronic.

Deși aspectul ei fizic s-a degradat în timp, aceasta nu renunță la idea de a șoca și vrea să își mai mărească buzele. Tânăra în vârstă de 24 de ani, din Bulgaria, a șocat internauții cu transformarea ei, însă blondina se declară mulțumită de aspectul fizic și mărturisește de ce a ales să arate așa: „Încă din copilărie am iubit-o pe Barbie și am visat să arăt la fel ca o astfel de păpușă”, a spus Andrea Ivanova, din orașul Burgas.

Citește și: Cum arată femeia cu cele mai lungi gene. A doborât recordul mondial

Andrea Ivanova, la un pas de a se mutila dacă își mai mărește buzele. Medicii trag un semal de alarmă

Esteticienii pe mâna cărora se lasă Andrea Ivanova au avertizat-o că la încă o mărire accentuată a buzelor aceasta poate suferi accidente letale, putând să ajungă în posibilitatea de a-și pierde buzele și de a dezvolta răni, necroze și infecții grave la nivelul gurii dacă are loc o fisură, potrivit Daily Mail.

Însă aceasta a declarat că nu se teme de nimic și că își dorește în continuare să aibă buzele și mai mari.

Medicul care se ocupă de ea în mod exclusiv a rugat-o să îl sune imediat dacă simte vreo durere în zona buzelor și asta pentru că poate avea loc un incident grav.

Citește și: O femeie a născut zece copii și e pe cale să stabilească un nou record mondial. Cine este ea și cum se simt bebelușii

Noua misiune a influencer-ului este să ajungă să aibă și cel mai mare bust din lume. De aceea, a decis să pună și mai mult accent pe operațiile estetice în zona sânilor. Ea a decis să înceapă procesul transformărilor sale în 2018, iar investițiile pe care le-a făcut pentru a se înfrumuseța au atins sume colosale. La început, Andrea a declarat că a cheltuit 135 de dolari pentru fiecare tratament injectat în buze. În timp, ea a pierdut numărătoarea tratamentelor făcute și a mărturisit că i-ar fi plăcut să continue, dar medicii au considerat că e suficient.

Citește și: Femeia care face avere pozându-și o anumită parte a corpului. Cum arată corpul tinerei Yvonna Bar

“Îmi plac buzele mele noi foarte mult, la început mi-a fost greu să mănânc imediat după injecții, în special în primele 2-3 zile”, spunea Andrea într-un interviu pentru Daily Mail.

Pentru a putea să își injecteze mai mult acid hialuronic în buze, medicii au sfătuit-o să mai aștepte două luni. Anul trecut, modelul a primit 15 injecții în buze care au ajutat-o să își tripleze volumul acestora.

“Am folosit aproape toate tipurile de fillere pentru buze”, mărturisește femeia din Sofia.

O asistentă medicală a „topit” 50 de kilograme, folosind propriul său regim de slăbit. Ce dietă a urmat... Diferența de înălțime dintre ei nu a stat în calea dragostei lor. James și Chloe, cuplul cu cea mai mare diferență de în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x