Antena Căutare

Anna este căsătorită și are inclusiv un iubit și o iubită. Ce spune soțul ei despre relațiile extraconjugale ale tinerei

Anna, 26 de ani, obișnuiește să-l lase baltă pe soțul Jake pentru a petrece timp de calitate cu iubitul ei, în timp ce își face timp și pentru iubita Ellie.

anna, sotul, iubitul si iubita ei intr-o fotografie facuta la petrecere Galerie
Anna, 26 de ani, obișnuiește să-l lase baltă pe soțul Jake pentru a petrece timp de calitate cu iubitul ei, în timp ce își face timp și pentru iubita Ellie. | Profimediaimages.ro

O femeie căsătorită spune că are o relație cu trei persoane diferite, pentru că are „o mulțime de dragoste de oferit”.

Anna, în vârstă de 26 de ani, care nu vrea să-și dezvăluie numele de familie, se trezește adesea și-l dă jos din pat pe soțul Jake, 25 de ani, pentru a petrece timp de calitate cu iubitul ei.

Citește și: Jazmyne Day a slăbit 60 kg și a investit peste 40.000 de dolari în operații estetice. Cum arăta înainte de transformare

Ce spun soțul Annei și iubiții ei despre relațiile lor

Tânăra a avut o relație de patru ani cu Jake timp înainte de a își întâlni iubitul. Spencer are 28 de ani și nu este deloc deranjat de faptul că Anna are și o iubită, Ellie, în vârstă de 26 de ani.

Anna are trei relații romantice separate și, la fel, partenerii ei au libertatea de a întâlni pe cine doresc.

Anna a spus: „Sunt cu Jake de nouă ani și m-am căsătorit în urmă cu patru ani. Am fost într-un moment al vieții în care căsătoria părea cea mai bună cale din motive financiare și de dependență.

Suntem încă foarte îndrăgostiți, dar am multă dragoste de oferit și altor oameni. Deși nu avem toți o relație amoroasă unii cu alții, suntem prieteni extrem de buni și avem o relație, în care toți ne înțelegem și ne simțim unii cu alții.

Citește și: Mary Magdalene nu își mai poate închide gura din cauza buzelor injectate în exces. Cum arăta înainte de operații

Locuiesc cu Jake cu normă întreagă, dar Ellie și Spencer locuiesc în state diferite și toată lumea are locuri de muncă cu normă întreagă, așa că este întotdeauna destul de greu să programezi timp separat pentru fiecare.

Mi-ar plăcea ca noi toți să putem trăi împreună la un moment dat, dar aceasta nu este chiar o opțiune viabilă în acest moment, deoarece fiecare este pe propriul drum în viață.”

Nopțile de întâlnire între Anna și partenerii ei individuali sunt de obicei programate cu luni în avans, iar când vine vorba de a sta în același pat, asta depinde cu adevărat de toți cei implicați.

Când Spencer vine, Jake tinde să meargă să doarmă pe canapea. De cealaltă parte, Spencer e mulțumit pentru că stă singur cu Anna pentru că soțul acesteia sforăie și îi deranjează somnul.

Citește și: La câte grade ar trebui să folosești mașina de spălat pentru a economisi energie electrică. Trucul care îți micșorează facturile

În schimb, îi place să stea împreună cu el pentru că oferă des îmbrățișări și este un bun prieten, mai zice Spencer.

„Dragostea mea și a Annei este destul de întemeiată și am avut propriile mele experiențe personale într-o relație cu mai mult de o persoană. Poliamorul este diferit, nu funcționează decât dacă faci eforturi pentru a înțelege sentimentele partenerului tău și îl ajuți să iubească pe cine și cum își dorește.”, a spus și Jake, soțul Annei, potrivit The Sun.

Mary Magdalene nu își mai poate închide gura din cauza buzelor injectate în exces. Cum arăta înainte de operații... Ea e cea mai frumoasă șoferiță de TIR din lume. Din pozele pe care și le face câștigă 150.000 de dolari pe an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x