Antena Căutare

Annie Lynn e rușinată de reacția vânzătorilor când merge să-și cumpere sutiene. Femeia poartă mărimea 85E

Annie Lynn spune că se simte rușinată de către reacția vânzătorilor atunci când merge să-și cumpere sutiene. Ea spune că, de fiecare dată, îi sunt recomandate mărimi mai mici și trebuie să le explice faptul că estimările lor nu sunt corecte.

femeie imbracata intr-un costum de baie albastru Galerie
Annie Lynn spune că se simte rușinată de către reacția vânzătorilor atunci când merge să-și cumpere sutiene | Profimediaimages.ro

Într-un clip postat pe contul său de TikTok, femeia a dezvăluit că se enervează de fiecare dată când merge să-și cumpere sutiene.

”Ce mă enervează serios este că voi intra în magazin și voi spune: ”Bună, caut un 85E, care este de obicei greu de găsit. Și, de fiecare dată, doamna se uită la mine și spune ”asta nu este mărimea ta” și eu spun ”ba da, este”.

Annie a spus că acestea o forțează să încerce sutiene care nu i se potrivesc. ”Atunci mă pune să probez un sutien care nu este mărimea mea, de obicei un D (n.r. în UK mărimea 85F este 32DD) și îl voi încerca și ea va spune ”se pare că nu e încăpător”.”, a povestit Annie.

Citește și: Cum îți dai seama care este ceapa bună și care este veche, de foarte mult timp

”Nu, la naiba, poate ar fi trebuit să mă asculți în legătură cu dimensiunea pe care am cerut-o prima dată.”, a mai adăugat femeia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce cred vânzătorii că cere o mărime prea mare

Annie spune că își ascunde bine sânii, purtând hanorace largi și haine, ceea ce îi face să pară mai mici.

”Pentru că am sânii sub haine, parcă îi pot ascunde foarte bine. Acum, că am un decolteu mare, cred că arată destul de aproape de mărime", a spus ea.

Postarea a primit peste 18.000 de vizualizări, iar utilizatorii TikTok s-au grăbit să comenteze.

„Asta este atât de neprofesionist”, a comentat o persoană.

Citește și: Creatura ciudată, cu carapace și coadă ca de șarpe, e acum pe cale de dispariție.Ce este și cum au decis specialiștii sa o salveze

Un altul a spus: „Poate că acesta este adevăratul motiv pentru care 80% dintre femei poartă mărimea greșită a sutienului”.

„Este o prostie. Ar fi ca și cum aș fi vrut să-mi cumpăr un costum și aș spune mărimea 52 și ei spun „vrăjeală”, de parcă am un motiv să mint”, a comentat un al treilea.

Creatura ciudată, cu carapace și coadă ca de șarpe, e acum pe cale de dispariție.Ce este și cum au decis specialiștii sa... Cum îți dai seama care este ceapa bună și care este veche, de foarte mult timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x