Antena Căutare

Anunț amenințător pentru jurnaliști! Vor fi înlocuiți de...ROBOȚI!

Roboții amenință viitorul jurnaliștilor. O ultimă invenție, publicată de "Los Angeles Times" prezintă primul articol scris de un robot și asta doar în trei minute.

Roboții amenință viitorul jurnaliștilor. O ultimă invenție, publicată de "Los Angeles Times" prezintă primul articol scris de un robot și asta doar în trei minute.


"Robo-jurnalistul" a scris primul său articol despre o alertă în legătură cu producerea unui seism care a avut loc în California. Chiar dacă anunțul a stârnit panică printre jurnaliști, specialiștii spun că roboții nu reprezintă o amenințare la munca ziariștilor.


"Un cutremur de pământ cu o magnitudine de 4.7 grade pe scara Richter a fost raportat luni, la opt kilometri de Westwood, California, după cum arată biroul geologic SUA. Seismul s-a produs la ora 6.25, la o adâncime de 5 mile, iar epicentrul s-a situat la 6 mile de Beberly Hills, 7 mile de Universal City, 7 mile de Santa Monica și 348 mile de Scramento. În ultimele zece zile nu a fost înregistrat niciun cutremur mai mare de 3 grade pe scara Richter", este articolul semnat de robot.

Sursa: Slate.fr

A murit în timp ce făcea dragoste cu soția sa! Ultimele cuvinte te lasă MUT!... În timp ce se afla în arest, un hoţ le-a făcut poliţiştilor o farsă cu... pizza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x