Antena Căutare

Apariție surprinzătoare în Pitești. Ce au zărit localnicii pe un bulevard aglomerat

Pe un bulevard din Pitești, mai mulți șoferi au avut parte de o surpriză. Nu le-a venit să creadă ce au văzut în trafic, însă totul a fost imortalizat cu ajutorul unei camere de bord.

Galerie
Întregul moment a fost filmat cu o cameră de bord | Shutterstock, Facebook

În cursul zilei de joi, mai mulți șoferi care se aflau pe o stradă circulată din Pitești, județul Argeș, au rămas fără cuvinte în timp ce se aflau la volan.

Citește și: Amenzi usturătoare pentru șoferii care transportă cu mașina animale de companie. Ce riscă dacă nu respectă această regulă

Apariție surprinzătoare în Pitești. Ce au zărit localnicii pe un bulevard aglomerat

Uluiți, șoferii au încetinit cât au putut. Inițial nu și-au dat seama ce au văzut. Totul a rămas însă înregistrat cu o cameră de bord instalată pe una dintre mașinile din trafic. Ulterior, totul a fost postat în mediul online, unde a stârnit o sumedenie de reacții.

Articolul continuă după reclamă

Pe filmare se vede cum un pui de căprioară trece în fugă strada prin fața mașinilor. Acesta a scăpat fără să fie rănit, în ciuda faptului că se afla pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraș.

Unul dintre șoferi a surprins momentul cu ajutorul unei camere de bord. Acesta a postat totul în mediul online, alături de descrierea: „Pui de căprioară în Pitești, Argeș 🙂 fix în buricu' pământului...”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inițial, bărbatul s-a speriat și nici nu și-a dat seama despre ce animal este vorba: „Aoleu, ce-o fi, mă, aia?!”

Conform unei surse, în dimineața zilei de joi, în jurul orei 8:00, un participant la trafic a surprins un pui de căprioară traversând bulevardul în fugă, chiar prin fața mașinii sale.

Deși în mod obișnuit respectivul bulevard este înțesat de mașini, la ora respectivă era destul de liber, astfel că animalul a scăpat nevătămat.

Citește și: Legea care permite împușcarea urșilor a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. Câte exemplare sunt vizate

După ce bărbatul a postat totul pe rețele de socializare, reacțiile au început să apară. Unii utilizatori se întrebau de ce este orașul Pitești buricul pământului, în timp ce alții au dezvăluit că au văzut puiul în curtea depoului CFR. Au fost și voci pline de haz, legându-se de numărul mare de urși din zona de munte.

„A ajuns prin oraș pentru că a fost fugărită de cîini hoinari”, și-a dat o persoană cu părerea.

„Cred că s-a speriat de un urs gunoier...🫢🫢”, a scris cineva.

Cu toate acestea, nu se știe încă de unde a apărut puiul de căprioară, dat fiind că cea mai apropiată pădure se află la câțiva kilometri buni de bulevardul respectiv.

Citește și: O cameră de bord a surprins totul.Un bărbat a făcut această fotografie, dar când s-a uitat mai atent a fost înspăimântat. Ce se ascundea printre copaci

Însă acesta nu este prima apariție a unei căprioare în Pitești. În cursul anului trecut, autoritățile au salvat un alt pui de căprioară dintr-un canal în Parcul Trivale.

Potrivit unei surse, după un apel la 112, la fața locului au descins jandarmii, pompierii și reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș.

Din fericire, puiul de căprioară a fost salvat din canal și a fost eliberat în mediul natural.

Citește și: Operaţiunea BAMBI! Un pui de căprioară a fost salvat şi îngrijit după ce a rămas blocat într-un gard de fier-VIDEO

„O altfel de misiune... Un apel primit astăzi (n.r. duminică, 28 mai 2023) la 112 ne-a anunțat că în zona Pădurii Trivale, în apropierea Grotei Trivale, se află un pui de căprioară blocat într-un canal. Ajuns la fața locului, echipajul de jandarmi a găsit puiul de căprioară speriat și prins în canalul de colectare, ceea ce-i punea viața in pericol.

Împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș și Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș, am reușit să scoatem puiul de căprioară și să-l redăm în mediul lui natural”, au declarat reprezntanții Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

Femeia care și-a făcut o meserie din a le porunci bărbaților ce să facă, contracost. Incredibil cu cât e plătită pentru ... O nuntă din Maramureș a devenit virală în mediul online. Cei 1200 de invitați au purtat alb. Cum au reacționat internauț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x