Antena Căutare

Un bărbat a făcut această fotografie, dar când s-a uitat mai atent a fost înspăimântat. Ce se ascundea printre copaci

Doi soți și-au dedicat mai bine de un deceniu din viață urmărind o fiară care a ucis mai multe căprioare. Casa lor, situată aproape de pădure, a devenit locul de unde au spionat presupusele pisici gigant, care ar prăda animalele.

imagine cu pisica gigant
Un bărbat a făcut această fotografie, dar când s-a uitat mai atent a fost înspăimântat. | Captură Video Youtube

Recent, în vara anului 2023, eforturile lor au dat roade sub forma unor imagini capturate de camere de luat vederi, oferind o privire în lumea ascunsă a prădătorilor în sălbăticie. Andy și Claire au început să se intereseze de fenomenul "pisicilor mari" în 2012, după moartea intrigantă a două căprioare. Câte fotografii realizat de ei ar fi dovada că există un prădător de în libertate în zona rurală, din Mara Britanie, susțin ei.

Cuplul a instalat camerele de luat vederi în pădurea pitorească de lângă Nympsfield, Gloucestershire, acum mulți ani, în speranța de a surprinde creatura enigmatică. Ceea ce părea o aventură fantezistă s-a transformat în realitate, pe măsură ce au acumulat dovezi ale existenței prădătorilor în această regiune, potrivit tabloidului Mirror.

Citește și: Creatura misterioasă cu blană care a făcut prăpăd într-un sat | VIDEO. Ce este fiara care a speriat localnicii și a mâncat animale

"Dovada" că un prădător gigantic pândește în jurul casei de vacanță a familiei din Marea Britanie

Andy Rule, în vârstă de 53 de ani, și soția sa Claire, în vârstă de 50 de ani, au petrecut mai mult de un deceniu urmărind pisicile gigant - iar acum ei sunt de părere că au surprins imagini ale unei creaturi în sălbăticie.

Andy, un fost îngrijitor din Stroud, Gloucestershire, a dezvăluit: "Am avut trei camere de luat vederi pe o distanță de 800 de metri, care au surprins imagini în acea zonă." Imaginile surprinse au oferit informații prețioase, dezvăluind comportamente specifice ale acestor animale sălbatice.

El a adăugat: "Între prima imagine a cozii și profilul lateral au trecut 53 de secunde.

"Dacă ar fi fost o înregistrare video, ar fi surprins-o mișcându-se mai fluent. Cred că această pisică pe care am văzut-o acum pare să fie gri, cred că este un pic mai în vârstă. Cele mai multe dintre imaginile pe care le-am surprins sunt din pur noroc, deoarece pisicile se strecoară repede".

Citește și: Ce este creatura înfiorătoare care a ieșit din adâncurile mării. Interiorul i se mișca frenetic când a fost adusă de valuri

Căutarea lor a început în 2012, după ce două căprioare au fost descoperite morți în mod misterios. Această descoperire a aprins curiozitatea și interesul soției lui Andy, Claire, care a fost întotdeauna fascinată de aceste mistere. Cuplul a dedicat timp prețios din viața lor încercând să surprindă aceste creaturi evazive pe lentilele camerelor lor de luat vederi.

El a spus: "Claire a fost mereu interesată de acest lucru, încă din copilărie. Dar m-a rugat să o duc la un loc unde au fost găsite cadavrele de cerbi în 2012. Am surprins imagini ciudate tot timpul. 2015, 2016, 2018 și 2019 au fost ani foarte buni. Dar în 2020, când mi-am pierdut piciorul, nu am reușit să facem prea multe, cu toate astea, petreceam 55 de ore pe săptămână pe teren, mergând la toate camerele și verificând traseele regulate pentru orice apariție. La fiecare șase săptămâni sau cam așa ceva mergem la un set diferit de camere și apoi petrecem săptămâni întregi uitându-te prin mii de fotografii."

Andy și Claire nu sunt singurii care cred că imaginile arată o apariție a misticei "pisici gigant".

Andy a spus: "Am arătat imaginile câtorva persoane și și ele cred că este o pisică. Unul dintre ei a spus că este poate o pisică mai bătrână care trece din nou prin zonă."

Constatările lor vin în contextul unor dezvăluiri recente legate de analizele ADN care susțin existența prădătorilor în Marea Britanie. Testele de ADN au evidențiat faptul că părul negru găsit pe gardul unei ferme corespunde în proporție de 99% cu ADN-ul mitocondrial al unei specii de pisică gigant.

Aceste cercetări și dezvăluiri captivante au fost documentate în filmul care va fi lansat curând, "Panthera Britannia Declassified", care investighează fenomenul pisicilor gigant în Marea Britanie.

Citește și: O creatura misterioasă a terifiat localnicii. Fiara a fost filmată în timp ce înoată neobișnuit, prin rotație | Video

O mamă a privit ecografia bebelușului său și nu i-a venit să creadă ce apare în imagine. Ce a descoperit... Bomba sexy care îi face pe bărbați să plângă la propriu, atunci când o văd. Cu ce i-a impresionat în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x