Live acumFilm: Câinii zăpezii
Prime Time 20:30Raman cu tine

Are 48 de ani, dar nimeni nu-i dă mai mult de 20. Victoria a dezvăluit secretul tinereții veșnice: „Vreau să fiu o bunăciune și la 90 de ani” - Foto

Două fotografii, făcute la distanță de 20 de ani, zero diferențe, Femeia care nu îmbătrânește a dezvăluit secretul tinereții veșnice.

Femeia care nu îmbătrânește

Are 48 de ani, dar arată ca la 20 și-un pic. Victoria Pearce, din Londra, Marea Britanie, nu are niciun rid pe chip. Timpul a trecut pe lângă ea, fără sa lase vreo urmă. Secretul tinereții ei este unu simplu și îl recomandă tuturor femeilor.

În urmă cu 15 ani, Victoria și-a schimbat total viața. Femeia a devenit begatnă, bazându-și alimentația pe plante și alte mâncăruri neprocesate. Totul trebuie să fie natural. Același principiu îl aplică și când vine vorba de produsele cosmetice pe care le folosește.

„Sunt convinsă că stilul de viața a jucat un rol important în felul în care arăt. Nu mi-e rușine să spun că arăt bine. Sper să fiu o „bunăciune” și la 90 de ani”, a spus Victoria.

Cum era de așteptat, femeia a început să lucreze de la o vârst fragedă în industria modei. În ultimii ani, este din ce în ce mai greu pentru ea să obțină contracte avantajoase, din cauza vârstei.

„Am participat la un casting recent la care limita maximă de vârstă era de 38 de ani. Mi-am încercat norocul și am obținut job-ul. Le-am spus adevărata vârstă când am mers să semnez contractul. Nu le-a venit să creadă că am 48 de ani”, a adăugat ea.

Victoria este și un luptător pentru cei cu afecțiuni psihice, ea luptându-se cu depresia de când avea doar 21 de ani.

„Depresia nu are o față. Nu arată în niciun fel. Oamenii sunt șocați când le spun că și eu sufăr de această boală. Cum sunt pe dinăuntru nu are nicio legătură cu felul în care arăt. E o bătălie pe care o duc zi de zi. Au fost momente în care m-am gândit la sinucidere, dar am găsit mereu câte un motiv să trăiesc”, a povestit Victoria.

Fotomodelul a apărut recent într-o campanie a Asociației Modelele Diversității. Proiectul, un calendar, include femei de toate vârstele, dimensiunile și rasele.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro