Căutare Live

Arsenie Boca și MINUNEA ce i-a făcut pe SECURIȘTI să își facă cruce! „Nu e posibil așa ceva!”

Atunci când un colonel de securitate a decis arestarea lui Arsenie Boca, ceva incredibil s-a întâmplat. Minunea i-a cutremurat pe toți din închisoare.

Atunci când un colonel de securitate a decis arestarea lui Arsenie Boca, ceva incredibil s-a întâmplat. Minunea i-a cutremurat pe toți din închisoare.

Mărturiile despre acest eveniment sunt de-a dreptul șocante. Atunci când au venit să îl aresteze, securiștii l-au găsit pe părinte în timpul rugăciunii.

L-au luat și l-au închis într-o încăpere ce avea trei rânduri de uși: un rând de gratii, unul de fier și un alt rând de uși normale. Cheile se aflau într-un loc cât se poate de sigur, la trei gardieni diferiți. Pentru a deschide celula lui Arsenie Boca era nevoie de toți trei. Geamurile aveau gratii și nu exista nicio urmă de scăpare.

A doua zi, când au deschis celula, nu mică a fost uimirea tuturor atunci când au descoperit că celula era complet goală. Surpriza a fost atât de mare, încât până și gardienilor de la Securitate le-a venit să își facă cruce.

Au plecat să îl caute pe părinte și l-au găsit la mănăstire, unde tocmai terminase de ținut o slujbă. Muți de uimire, gardienii l-au luat și l-au închis din nou.

Citește și:

Arsenie Boca și PROFEȚIILE CUTREMURĂTOARE despre ce se va întâmpla în România! Se apropie CLIPA!

Arsenie Boca, întâlnire SECRETĂ cu Nicolae Ceaușescu! Mărturii CUTREMURĂTOARE despre ceea ce a URMAT!

EXORCIZARE filmată pe ASCUNS! Imaginile sunt ȘOCANTE! Biserica a confirmat totul!... Şi-a filmat soţia, pe ascuns, în maşină. Gestul femeii a strâns peste 6 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI în 3 zile (VIDEO)...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x