Antena Căutare

Arta urbana: doua posturi de energie electrica din Bucuresti vor fi decorate cu graffiti

Zece tineri pasionati de graffiti au dat frau liber imaginatiei. Si nu pe peretii cladirilor sau pe tramvaie, ci legal, pe niste pancarte, in cadrul unei competitiii organizate pentru modernizarea posturilor de energie electrica din Bucuresti. Desenele au fost apreciate de juriu ca fiind extrem de originale.

Bucurestenii care au iesit in weekend la plimbare in parcul Tineretului din Capitala au avut parte de un adevarat spectacol. Iar cei mai curiosi din fire s-au oprit pentru cateva momente sa admire desenele facute de cativa artisti urbani. Acestia au ilustrat intr-un mod cat mai personal energia.

Juriul a analizat cu atentie cele zece desene. Dupa o deliberare de douazeci de minute, au anuntat si castigatorii. Acestia vor primii cate 2000 de lei fiecare si vor avea ocazia sa deseneze peretii a doua dintre posturile de energie electrica din Bucuresti.

Prietenie impresionanta intre un om si un urs grizzly ... Mireasa care a ingrozit Mexicul: Cadavru bine conservat sau manechin de plastic?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x