Antena Căutare

Așa mamă, așa fiică! Kim Kardashian, pusă la zid din cauza ținutelor pe care le poartă fetița ei, Norh. ”E o marionetă?!”

Kim Kardashian este pusă la zid de părinții din întreaga lume și de criticii de modă americani? Motivul? Starleta ține morțiș să-și transforme fiica de numai doi anișori într-o copie fidelă de-a ei. În plus, nu o dată o îmbracă într-un stil vestimentar matur, inadecvat vârstei sale.

Kim Kardashian este pusă la zid de părinții din întreaga lume și de criticii de modă americani? Motivul? Starleta ține morțiș să-și transforme fiica de numai doi anișori într-o copie fidelă de-a ei. În plus, nu o dată o îmbracă într-un stil vestimentar matur, inadecvat vârstei sale.

North nu afost văzută decât de puține dăți în haine cu imprimeuri copilărești. În rest, micuța poartî ținute „în oglindă” cu cele îmbrăcate de mama ei. Recent, North a fost fotografiată într-o rochie din satin, cu marginile dantelate.

Rochiile care se aseamănă mult cu o cămașă de noapte au devenit tot mai preferate de fashioniste. Kim Kardashian este pasionată de astfel de rochii, de aceea a îmbrăcat-o și pe micuța Norh în acest stil.

Fetița pare în elementul ei, zâmbăreață și jucăușă, deși internauții s-au scandalizat la vederea acestor fotografii devenite virale pe internet. ”Fiica ta e o marionetă?”, au întrebat-o retoric fanii pe Kim Kardashian.

Poate că nu-și dă seama sau pur și simplu vrea să epateze, cert e că voluptuoasa Kim nu e pe placul celor care o urmăresc.

Oare reacția fanilor o va determina să meargă într-un magazin cu hăinuțe colorate pentru copii?

Testul OAZEI îți dezvăluie cum iei cele mai importante decizii din viață. Nu dă greș vreodată!... Alte femei la vârsta ei croșetează și împletesc botoșei! Povestea Manuelei Carmena, „bunicuța” de 72 de ani care conduce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x