Antena Căutare

Atât de sexy, încât ne va fi greu să o (re)cunoaștem! Ce rochie va purta Andreea Bălan, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, jurata Andreea Bălan va purta o rochie extrem de sexy, care îi va pune în evidență silueta perfectă. “Este o ținută elegan

Atât de sexy, încât ne va fi greu să o (re)cunoaștem! Ce rochie va purta Andreea Bălan, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!” Galerie
Andreea Bălan | FB

Sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, jurata Andreea Bălan va purta o rochie extrem de sexy, care îi va pune în evidență silueta perfectă.

Este o ținută elegantă și sexy, cea mai sexy de până acum, din acest sezon. M-am simțit foarte confortabil îmbrăcată astfel și vreau să îi mulțumesc pentru rochiile pe care le port aici stilistei emisiunii, Liana Obancea, spune jurata care notează coregrafia.

În ediția de sâmbăta aceasta, Andreea Bălan va fi imitată de Andrei Ștefănescu. Acesta și Liviu Vârciu, care va fi Cortes, vor cânta “Uită-mă”, unul dintre cele mai recente hituri ale Andreei.

Cum va aprecia Andreea prestația lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”.

S-a născut BEBE X! Şerban Copoţ, unul dintre prezentatorii emisiunii „iUmor”, a devenit din nou tată. Primele declarații... Ai curajul să o vezi și să nu plângi? Fotografia unui bunic care stă la masă singur şi mănâncă un burger, virală pe inte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x