Antena Căutare

Au oprit cortegiul funerar ca sa-i ia mortului un "Whopper", de la Burger King!

40 de masini, in sunete de claxoane, au dat ocol restaurantului, in timp ce fiica a "depus" un "Whopper" in cosciugul tatalui sau, veteran din cel de-al Doilea Razboi Mondial, indragostit de acest produs in ultimii 25 de ani

Un cortegiu funerar numeros, ce asista la inmormantarea defunctului David Kime, un cetatean american decedat la etatea de 88 de ani, a parcat, in sunete de claxoane, in curtea unui restaurant "Burger King", pentru a onora memoria celui plecat la loc cu verdeata. Scena demna de "Familia Adams" s-a petrecut in West York, Pensilvania, SUA. "In ultimii 25 de ani, tatal meu, veteran din cel de-al Doilea Razboi Mondial,a mancat, aici, un Whopper. Am convenit cu directorul restaurantului sa-i faca unul, cel mai bun din lume, pentru a-l depune in sicriu", a declarat fiica lui David pentru postul NBC. Intre timp, peste 40 de masini, cu farurile aprinse, dadeau o tura in jurul restaurantului, in semn de omagiu.

"Eram pregatiti pentru asa ceva, vorbisem inainte", a adugat Margaret Hess, patroneasa. "Mi se pare extrem de interesant sa-ti inchei, astfel, viata", a mai spus ea.

Nu-i trucaj! Asa arata capul unui britanic!!!... Genial: Imagini, rare, COLOR, din Parisul de acum 100 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x