Antena Căutare

Avea 140 de kilograme atunci când a renunțat la un aliment preferat. Peste un an, nimeni nu a mai recunoscut-o pe Claire Friend

O femeie care a ajuns să cântărească 140 de kilograme a decis într-o zi să renunțe la alimentul său preferat, pe care îl consuma în fiecare zi. După un an, aceasta a slăbit 70 de kilograme și nimeni nu a mai recunoscut-o.

claire friend pe vremea cand avea 140 de kilograme Galerie
Claire Friend avea 140 de kilograme atunci când a decis să se apuce de slăbit | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut o femeie în vârstă de 44 de ani pe nume Claire Friend din Canterbury, Kent (Marea Britanie).

Aceasta s-a confruntat cu problema kilogramelor în exces timp de mulți ani și, fiindcă și-a neglijat sănătatea și dieta, a ajuns să cântărească 140 de kilograme. O căzătură a făcut-o să renunțe la alimentul preferat pe care îl consuma zilnic și astfel, în doar un an, aceasta a slăbit 70 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut.

O femeie a slăbit 70 de kilograme după ce a renunțat la alimentul preferat, pe care îl consuma zilnic

Claire Friend a fost timp de mulți ani supraponderală și, după ce a născut doi copii, această situație s-a agravat. Încercând să se împartă cât de bine poate între familie și serviciu, britanica a ajuns să își neglijeze tot mai mult alimentația și implicit sănătatea. Deși conștientiza faptul că are multe kilograme în exces, aceasta nu a fost constantă cu dietele.

Ba mai mult decât atât, în puținul timp liber pe care îl avea pentru ea, aceasta prefera să se răsfețe savurând alimentul său preferat: chipsurile. Bogate în calorii și în carbohidrați și mai ales consumate zilnic, acestea au grăbit și mai mult procesul de îngrășare.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi, Connie Hatcher e de nerecunoscut

Într-o zi, femeia se afla în grădina casei sale, în vara anului trecut. Era în timpul pandemiei și făcea treabă în curte atunci când a căzut și nu s-a mai putut ridica singură de la pământ. Acesta a fost momentul în care ea a realizat, mai mult ca niciodată, faptul că a venit clar momentul să facă o schimbare majoră în viața sa, dacă dorește să aibă un trai lung, independent și fericit.

claire friend in costum de baie si prosop

Claire Friend la piscină, pe vremea când avea 140 de kilograme

Primul și cel mai important pas pe care l-a făcut a fost să renunțe la chipsuri, alimentul său preferat. Apoi, rând pe rând, femeia și-a transformat dieta și s-a apucat de sport. În scurt timp, rezultatele au început să apară.

Citește și: Așa arăta când greutatea sa a rupt un scaun de cinema. Cum s-a transformat Cathryn Hucknall după ce a slăbit 160kg

În doar un an, Claire Friend a reușit să slăbească 70 de kilograme și s-a transformat atât de mult, încât vecinii și cunoscuții abia dacă au mai recunoscut-o.

Acum, britanica este fericită că are un tonus mult mai bun și că este mai sănătoasă, două lucruri ce o ajută extrem de mult ca să își crească cei doi copii, dar și ca să se poată bucura din plin de viață.

Povestea femeii a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, devenind un adevărat exemplu de ambiție și curaj pentru oameni de pretutindeni.

Shaylene Gartly a mers să-și vopsească părul și experiența s-a transformat în una traumatizantă. Ce a pățit... Ea e tânăra care mănâncă 120 de banane pe săptămână. Rebecca Rosenberg a spus ce s-a întâmplat cu corpul ei după un timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x