Antena Căutare

Banii nu aduc fericirea! Un miliardar a murit singur, orb, paralizat și renegat de familie! Cum a decurs viața bărbatului

John Paul Getty al III-lea, unul dintre moștenitorii magnatului John Paul Getty, considerat cel mai bogat om din lume în urmă cu 30 de ani, a murit singur, fără o ureche, orb, paralizat.

Banii nu aduc fericirea! Un miliardar a murit singur, orb, paralizat și renegat de familie! Cum a decurs viața bărbatului
Un miliar a murit singur, orb, paralizat și renegat de familie

Acesta a trăit timp de 30 de ani într-un scaun cu rotile, aproape orb, incapabil să vorbească, să se hrănească sau să se mişte în orice fel. A murit în anul 2011, în reşedinţa sa din Buckinghamshire, la vârsta de 54 de ani.

A fost răpit la vârsta de 16 ani

Probleme din viața lui John Paul Getty al III-lea au început la vârsta de 16 ani când a fost răpit la Roma. Inițial bunicul său nu a dorit să plătească răscumpărarea, în valoare de 17 milioane de dolari pe motivul "am alţi 14 nepoţi, dacă aş plăti un penny acum, în curând vor fi alte 14 răpiri".

Patru luni mai târziu, răpitorii au trimis unui ziar italian o ureche, o șuviță de păr și o fotografie care dovedea faptul că John a fost furat. Aceștia au trimis și o cerere de răscumpărare prin care cereau suma de 3,2 milioane de dolari în zece zile sau adolescentul va ajunge acasă bucată cu bucată. Într-un final, bunicul lui John a negociat și a plătit suma de 2,9 milioane de dolari.

La 18 ani s-a căsătorit cu un fotomodel și au dus un stil de viață non-conformist

La vârsta de 18 ani s-a căsătorit cu Gisele Martine Zacher, un fotomodel german, iar în ziua ceremoniei aceasta era însărcinată în cinci luni. Cei doi au dus un stil de viata non-conformist, în care drogurile, alcoolul şi petrecerile sălbatice erau un lucru normal, iar acest lucru i-a infuriat pe tatăl şi bunicul său, care l-au renegat.

Stilul de viața haotic şi-a spus cuvântul şi la vârsta de doar 25 de ani, John Paul Getty al III-lea a suferit un atac cerebral care l-a lăsat paralizat pe viaţă şi aproape orb, în urma unei supradoze de valium, metadona şi alcool.

Familia nu s-a înduplecat nici în momentul în care acesta a paralizat și au refuzat să îi plătească tratamentul, considerând că acesta trebuie să suporte singur consecințele vieții haotice.

Ilinca Lianu, elevă de nota 10! Adolescenta a fost admisă la facultate la doar 16 ani... Cinci jocuri al căror final este total necunoscut. Video cu ultimul nivel posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x