Antena Căutare

Bărbații care se machiază, noua modă în rândul "divelor masculine". Au cucerit toate doamnele și domnișoarele de pe Instagram - FOTO

Noua modă de peste ocean face vâlvă în mediul online și nu numai. Bloggeritele de beauty care fac tutuoriale și apoi le încarcă pe Internet sunt în pericol. Bărbații le pot lua locul cu succes.

Noua modă de peste ocean face senzație în mediul online și nu numai. Bloggeritele de beauty care fac tutuoriale și apoi le încarcă pe Internet sunt în pericol. Bărbații le pot lua locul cu succes.

Câțiva bloggeri pasionați de make-up, au cucerit Instagramul cu fotografiile pe care le postează. Sunt atât de celebri, încât au ajuns să fie căutați de cele mai cunoscute branduri. Nu sunt drag queens, nici transsexuali, ci doar adoră să se machieze și s-au perfecționat în acest lucru.

O bună parte dintre ei sunt chiar make-up artiști și colaborează cu vedete celebre de peste ocean. Aceștia au sute de mii de urmăritori pe Instagram, care abia așteaptă să vadă ce machiaje mai adoptă.

Vedetele noastre au strălucit de mici! Cum arătau Alina Eremia, Delia, Andreea Bălan şi Dorian Popa în copilărie... Pe asta n-o știați. Cum poți găsi o persoană pe Facebook fără să-i știi numele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x