Antena Căutare

Bărbatul care n-a mai băut apă sau alte lichide normale de 58 de ani. Care e povestea lui și cum reușește să supraviețuiască

Ali Gneish, primarul unui sat din orașul Kafr el-Sheikh, Egipt, are 79 de ani și spune că nu a mai băut apă, ceai sau cafea de 58 de ani.

mainile unui om batran si un pahar de apa
Ali Gneish, primarul unui sat din orașul Kafr el-Sheikh, Egipt, are 79 de ani și spune că nu a mai băut apă, ceai sau cafea de 58 de ani | Shutterstock.com

De asemenea, el susține că nu a mai apelat la ajutorul medicilor de atunci. Și, dacă vă gândeați că se hidratează cu ajutorul legumelor bogate în apă, el ține să demonteze această iposteză.

Se pare că Ali nu a mai mâncat legume cu un conținut ridicat de apă, precum spanacul sau cartoful, de vreme bună.

Care este povestea lui Ali Gneish

Gneish și-a spus povestea publicației Al Arabiya, totul pornind de la o glumă. Edilul spunea atunci, în 2017, că medicii nu primesc niciun ban de la el.

Citește și: Cine este și ce poveste de viață are Lisa Montgomery, prima femeie executată în SUA în ultimii 67 ani

Ali adăuga că totul a început în 1959, la trei luni după ce s-a căsătorit. Era atât de însetat încât a băut o cantitate mare de apă pentru a își satisface setea. Nu se aștepta să aibă probleme după aceea, însă a avut o surpriză.

După acel moment, nu s-a simțit bine așa că a apelat la ajutorul specialiștilor. Așa a aflat că apa i-a provocat inflamații severe stomacului.

Expertul i-a cerut să nu mai bea apa o perioadă scurtă de timp până când se vindecă, dar acest lucru nu s-a întâmplat. După un timp, când a încercat să consume iar acest lichid, a avut de suferit.

Văzând că trece prin momente grele, un prieten l-a sfătuit să bea niște suc de trestie de zahăr, remediu pe care îl folosea și el. A funcționat și, de atunci, a început să bea acest lichid în locul apei.

Citește și: Cântărea peste 130 kg, dar a refuzat să-și opereze stomacul. Cum arată Michelle Fenton după ce a slăbit 57 kg în doar un an

Cum problema era furnizarea sucului, deoarece satul său se afla la câțiva kilometri distanță de orașul în care se producea aceasta, a cumpărat un storcător și a pus bazele unei mici plantații de trestie roșie.

El a ținut să sublinieze că are o stare bună de sănătate și că nu a mai mers la medic din 1960.

De asemenea, Ali a menționat că nu s-a confruntat cu nicio problemă din cauza lipsei de apă și că are o viață normală.

Chiar dacă spusele lui nu au fost confirmate de publicația menționată, edilul din Kafr el-Sheikh crede că este mai sănătos decât cei care sunt mai tineri decât el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântărea peste 130 kg, dar a refuzat să-și opereze stomacul. Cum arată Michelle Fenton după ce a slăbit 57 kg în doar un... Zece lucruri pe care nu le știai despre Mihai Eminescu. Verișoara lui Caragiale i-a fost muză pentru „Pe lângă plopii fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x