Cântărea peste 130 kg, dar a refuzat să-și opereze stomacul. Cum arată Michelle Fenton după ce a slăbit 57 kg în doar un an

Michelle Fenton a dus un stil de viață dezorganizat timp de mai mulți ani și una dintre plăcerile ei era mâncarea fast-food.

Michelle Fenton a dus un stil de viață dezorganizat timp de mai mulți ani și una dintre plăcerile ei era mâncarea fast-food

Profimediaimages.ro

Avea doar 40 de ani când, după nașterea celui de al cincilea copil, greutatea ei a început să capete proporții îngrijorătoare. Chiar dacă sărea mereu peste micul dejun, Michelle consuma la prânz alimente fast-food.

Pe lângă mesele principale ale zilei, femeia mânca chipsuri, pizza și alte gustări nesănătoase.

Efectele au început să se vadă: se străduia să respire și suferea de amorțeală în zona mâinilor.

Atunci, medicul său a avertizat-o că este timpul să se ocupe de îmbunătățirea acestui aspect.

Pentru a o ajuta, i-a propus să facă o operație de micșorare a stomacului, însă a decis să refuze. A ales, în schimb, să adopte o alimentație sănătoasă.

Citește și: Puterea machiajului. Priyanka Chopra a ajuns Miss Univers, după ce a intrat pe mâna specialiștilor. Cum arată

Astfel, Michelle a decis să înlocuiasă chipsurile, mâncarea procesată și plăcintele cu alimente bogate în vitamine. La început, i-a fost extrem de greu să se țină de promisiunea făcută pentru că era obișnuită să consume circa 3000 de calorii pe zi.

Cu toate acestea, nu s-a dat bătută. A început să meargă la sală de trei ori pe săptămână și să alerge.

De asemenea, s-a alăturat programului Slimming World și a pierdut 4 kilograme în prima săptămână. În doar 12 luni, Fenton a pierdut 57 de kilograme și a început să poarte o mărime cu mult mai mică la haine.

Transformarea lui Michelle Fenton

Transformarea lui Michelle Fenton este cu adevărat spectaculoasă. În ciuda faptului că a slăbit foarte mult, femeia nu se confruntă cu pierderea elasticității pielii și arată extraordinar de bine.

Citește și: Transformarea incredibilă prin care a trecut un om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a fost tuns, bărbierit și hrănit

Mândră de felul în care se prezintă, Michelle s-a vopsit și optează pentru rochii și haine mulate.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini before și after cu Michelle Fenton.

Ultimele știri