Antena Căutare

Barbatul cu 12 surori: "Multumesc lui Dumnezeu ca am baia proprie"

Pentru o familie normala, cu 4 sau 5 membri, este destul de dificil sa isi desfasoare rutina zilnica intr-o casa de dimensiuni medii. Acum ganditi-va putin la Charles Lewis, care este nevoit sa imparta locuinta cu 12 surori.

Tanarul in varsta de 24 de ani, care locuieste impreuna cu noua dintre cele 12 surori, a petrecut o mare perioada de timp pe langa baie, asteptand ca fetele sa se termine de aranjat.

Asta pana cand s-a saturat sa fie tinut pe dinafara si si-a construit propria sa baie.

Tatal lui Charles, Peter, in varsta de 52 de ani, nu are o baie proprie, asa ca este la mila fiicelor sale. "De multe ori astept si jumatate de zi pentru ca ele sa termine ce au de facut", a spus el.

Insa, conform spuselor lui Charles, nu este prea rau sa fii inconjurat de atatea fete. Desi el se plangea, in adolescenta, ca surorile lui ii furau tot timpul CD-urile, acum aceste probleme au disparut.

"A fost putin coplesitor ca adolescent, insa nu am renuntat. Surorile mele ma rugau sa le mai las sa imi foloseasca baia, insa le refuzam. Daca faceam o exceptie, sareau toate pe mine. Nu ma supar ca sunt singurul baiat din familie. Asa le-am facut pe cateva dintre fete sa joace fotbal cu mine. Si sunt foarte rasfatat. Poate prea mult", a povestit amuzat Charles Lewis.

Asadar, se pare ca exista si un aspect pozitiv in toata aceasta poveste.

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Cum reactioneaza un sofer cand in fata lui se prabuseste un copac... FOTO! Cel mai scump tricou din lume costa 400.000 de dolari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x