Antena Căutare

Bărbatul născut cu jumătate de corp. Cazul lui a șocat o lumea-ntreagă, dar se consideră un om complet normal: "Un singur lucru nu am reuşit să fac, dar sper să reuşesc până mor"

Rowdy Burton, în vârstă de 30 de ani, s-a născut cu o boală rară numită “Sacral Agenesis” care a făcut ca picioarele lui să nu se dezvolte deloc la naştere. La trei ani, medicii au decis să i le amputeze definitiv.

Rowdy Burton, în vârstă de 30 de ani, s-a născut cu o boală rară numită “Sacral Agenesis” care a făcut ca picioarele lui să nu se dezvolte deloc la naştere. La trei ani, medicii au decis să i le amputeze definitiv.

Rowdy trăieşte în Alabama, SUA, şi, după cum chiar el afirmă, este un bărbat complet normal.

Nu pot spune că nu pot face sau că nu am făcut în viaţă lucrurile pe care mi le-am dorit foarte mult. Un singur lucru nu am reuşit încă să-l fac, dar sper să reuşesc până mor. Vreau să devin astronaut şi să merg în spaţiu, chiar dacă acum condiţiile sunt stricte în ceea ce priveşte forma fizică”, a fost declaraţia simpatică a tânărului.

Joacă tenis, conduce o maşină, se dă şi cu skateboardul și merge zilnic la cumpărături. Singura problemă pe care o are este faptul că, mergând şi susținându-şi toată greutate pe antebraţe, cotul mâinii stângi i s-a deformat foarte mult.

Asta este mâna mea de echilibru, de fiecare dată când vreau să iau ceva sau să fac ceva, în mâna stânga mă sprijin cu toată greutate şi dreapta este cea cu care acţionez, dar dacă se întâmplă să mă doară încheieturile sau cotul, atunci e grav”, a mai povestit bărbatul.

A intrat în istorie! O femeie a rămas însărcinată de două ori, cu doi copii, la distanță de zece zile: "Eu și soțu... Primii oameni mutanți au fost găsiți! Ce puteri au și unde trăiesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x