Antena Căutare

Bebelusi oferiti ca premiu, in cadrul unei emisiuni televizate din Pakistan

Frigidere, aspiratoare, cuptoare cu microunde si... bebelusi! Acestea sunt premiile oferite in cadrul unei emisiuni televizate din Pakistan. 

"Aman Ramazan" este o versiune pakistaneza a celebrei emisiuni "Pretul corect" prezentata de Aamir Liaquat Hussain, un star local. In goana dupa rating, producatorii au decis sa puna in joc premii mult mai valoroase in comparatie cu clasicele electrocasnice. Asa ca a oferit unor cupluri participante doi bebelusi, scrie CNN.

Cele doua fetite au fost abandonate, insa ingrijite, pana in acel moment, de organizatia umanitara Chhipa Welfare Association. Cuplurile au fost alese in mod special, ele aratandu-si anterior intentia de a adopta un copil prin cererile depuse catre organizatie. Totusi, nu au stiut ca in cadrul emisiunii vor primi copiii.

In Pakistan, nu este legalizata adoptia, insa doritorii pot lua in grija un copil printr-o cerere inaintata la tribunal.

Producatorii emisiunii au anuntat ca vor continua sa ofere astfel de "premii".

Sursa / FOTO: CNN

S-a jucat cu moartea! Un american s-a aruncat cu umbrela dintr-un balon cu aer cald!... Sacosa de rafie din pietele romanesti, geanta de fite in Occident! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x