Antena Căutare

Berbecii sunt pasionali și impulsivi, Racii sunt reticenți, iar Săgetătorii idealiști! Află care este comportamentul sentimental al fiecărei zodii!

Vrei să ştii cam ce să te aştepţi de la partenerul tău? Astrologul Camelia Pătrăşcanu ne prezintă comportamentul sentimental al fiecărui nativ!

Vrei să ştii cam ce să te aştepţi de la partenerul tău? Astrologul Camelia Pătrăşcanu ne prezintă comportamentul sentimental al fiecărui nativ!

Berbecii sunt direcți și impulsivi. Cer prestanță și voința din partea partenerului. Cu toate acestea, au disponibilitate mare pentru tandrețe și afecțiune.

Taurii sunt senzuali și loiali. Cer confort și loitalitate, iar dacă partenerul lor are bun gust și știe să aprecieze valoarea unor lucruri, atunci e ideal pentru el.

Gemenii sunt comunicativi și cer dinamism și flexibilitate, însă au nevoie de un partener care să reușească să-i echilibreze și să reușească în același timp să le ofere libertate de mișcare.

Racii sunt reticenți. Ei cer responsabilitate și statornicie și mai întâi stau într-un colț și observă și abia apoi acționează. Racii nu se grăbesc să intre într-o relație, așa că e nevoie de multă răbdare cu acești nativi.

Leii sunt joviali și optimiști. Cer de la partener generozitate și apreciere, iar acesta trebuie să fie dispus să accepte rolul secundar, asta pentru că Leul va dori să fie mereu în centrul atenției.

Fecioarele sunt organizate. Acești nativi vor moralitate și acea capacitate de a face economie atunci când vine vorba de partea financiară într-o relație seriosă.

Balanțele sunt demne și oferă multă demnitate pe care o cer, la rândul lor, de la parteneri. Deși în principiu sunt persoane echilibrate, atunci când sunt provocate sar repede la harță.

Scorpionii sunt intenși și pasionali. Cer acțiune și au un spirit puternic de a trăi cu intensitate fiecare relație. Au nevoie de un partener care să reușescă să țină pasul cu personalitatea lor aprigă.

Săgetătorii sunt aprigi și isteți, așa că nu te pune cu perspicacitatea lor. Cer de la parteneri cuvinte, argumente, păreri pertinente atunci când pretind ceva de la ei.

Capricornii sunt riguroși și practici și cer rigurozitate de la parteneri. Apreciază atunci când cel de lângă ei aduc opinii argumentate cu privire la un aspect ce ține de relația lor.

Vărsătorii sunt utopici și umaniști. Cer generozitate și optimism și se vor orienta către persoane tolerante, care au simțul umorului și gândesc întotdeauna pozitiv.

Peștii sunt neîncrezători. Ei cer organizare și multă atenție din partea partenerului. Pot exagera în anumite situații, așa că au nevoie de un partener calm, care să le satisfacă dorința de siguranță.

Crăciun fericit tuturor! Ce ai și ce nu ai voie să faci de Sărbători, ca să-ți meargă din plin... PROFEȚIA lui Nostradamus despre soarta OMENIRII în 2015! „Ne va LOVI o CALAMITATE”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x