Antena Căutare

Biserica a intrat în alertă! Descoperirea care zdruncină creștinismul din temelii! Prima Apocalipsă a lui Iacob a ieșit la lumină

Doi cercetători biblici au descoperit o copie originală au unui text vechi, care descrie învățăturile lui Iisus față de „fratele său” Iacob.

Doi cercetători biblici au descoperit o copie originală au unui text vechi, care descrie învățăturile lui Iisus față de „fratele său” Iacob.

Geoffrey Smith și Brent Landau, cercetători religioși de la Universitatea din Texas, au găsit un text în arhivele de la Oxford, care datează din urmă cu 1.600 de ani. Experții au găsit mai multe fragmente grecești din secolul al V-lea sau al VI-lea, din prima apocalipsă a lui Iacob. Documentul face parte dintr-o colecție antică, cunoscută sub numele de biblioteca Nag Hammadi.

Se spune că documentul descrie învățăturile secrete ale lui Iisus față de „fratele său”, Iacob. De asemenea, și detaliile despre „lumea cerească” și evenimentele viitoare, ca moartea inevitabilă a acestuia, sunt dezvăluite, potrivit Universității din Texas.

Este extrem de greu să găsești o copie a unui astfel de manuscris în greacă, deoarece orice scriere care a adăugat sau a schimbat existențial Noul Testament, în orice mod, a fost considerată eretică de către Biserică.

Citește mai mult AICI!

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la NASA: „Am detectat un obiect care provine dintr-o altă...”... Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an, 2018: ”Va fi un an în care trebuie să fim atenți la tot ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x