Antena Căutare

Blestemul foștilor președinți americani! Casa Albă ascunde cel mai mare mister al omenirii! Chiar și Obama tremură uneori! Uite ce FENOMENE se întâmplă aici!

Casa Albă, locul de reședință al președinților americani, este totodată și un loc controversat, despre care se spune că este bântuit.

Casa Albă, locul de reședință al președinților americani, este totodată și un loc controversat, despre care se spune că este bântuit.

Aici se întâmplă tot felul de fenomene bizare, precum sunetele unor pași misterioși, ciocănituri și uși care se trântesc inexplicabil. Mai mult decât atât, sunt și voci care spun că fantomele diferiților președinți americani au fost văzute în mod repetat.

Abraham Lincoln este cel care apare cel mai des. Oamenii spun că l-au văzut cum apare pe culoare și se plimbă sau stă în fostul său birou. Istoria consemnează că Winston Churchill a refuzat să mai stea în această încăpere, după ce a văzut fantoma fostului președinte.

Chiar și președintele Harrison a fost văzut în timp ce cotrobăia printr-una din încăperile Casei Albe.

Relatările sunt cu adevărat incredibile. Se pare că Regina Wilhelma a Olandei se afla odată în vizită la Casa Albă și într-o noapte a fost trezită de un ciocănit misterios, urmat de apariția fantomei lui Abraham Lincoln.

MARE ATENȚIE la ziua de astăzi! Ce ți se poate întâmpla dacă ignori PERICOLUL!... Frumusețea asta este prima FEMEIE care ar putea naștere unui MARȚIAN! Uite cum e posibil așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x