Antena Căutare

Cainele familiei a mancat 1000 de dolari si a vomitat 900

Un caine labrador in varsta de 4 ani s-a infruptat la propriu cu banii pentru rata de masina a stapanilor. A inghitit 1000 de dolari, stapanii reusind sa recupereze suma de 900 dolari, cu ajutorul vomitivelor.

Un caine labrador pe nume Tuity a mancat plicul cu bani al familiei, inghitind nu mai putin de 10 bancnote de cate 100 de dolari.

Banii fusesera lasati de Christy Lawrenson intr-un plic, pentru ca sotul sa-i plateasca rata la banca, insa in clipa in care Joe Lawreson a venit acasa sa ia banii, nu i-a mai gasit.

"Am crezut ca a intrat cineva in casa noastra si ne-a jefuit, apoi am vazut pe jos, pe podeaua bucatariei cateva resturi de bancnota de 100 de dolari. In realitate cainele familiei mancase tot plicul, cu banii dinauntru, inclusiv agrafa de birou cu care erau prinsi la un loc", a povestit Joe Lawrenson pentru un ziar american.

Cainelui i s-au administrat substante vomitive, astfel ca stapanii au reusit sa recupereze din stomacul labradorului aproape toata suma rontaita.

"Am recuperat 900 de dolari din cei 1000, a fost groaznic, am cautat in voma cainelui bucatele de bancnote, le-am spalat, uscat, apoi lipit cu scoci. Am dus banii la banca si i-au primit", a marturisit stapana lui Tuity.

Foto:News4jax.com

VIDEO! Invazie de curcani salbatici la New York... Vezi cum s-a imbogatit un elvetian cu 68 de milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x