Antena Căutare

Cand viata se opreste, incepe o alta viata! Scaunul cu rotile nu l-a impiedicat sa faca bungee jumping

Il cheama Riley Martin. Are 21 de ani. Se deplaseaza cu ajutorul scaunului cu rotile! Dar viata pentru el nu se leaga de mersul pe jos. Sunt multe alte lucruri prin care respira, zambeste, traieste!

"Sanatate, ca-i mai buna decat toate". Nu-i chiar deviza preferata a lui Riley. Nu si dupa accidentul de masina in care a ramas paralizat. Pentru cei din jurul sau, lumea a ramas in loc.

Cand o viata se opreste, incepe o alta viata! Da, asta i-ar placea tanarului in varsta de 21 de ani. Dupa asta se ghideaza. Din scaunul cu rotile, Riley a ales sa-si infrunte destinul, nu sa-l planga! Joaca tenis, se baga de fiecare data la baschet, e pasionat de rugby, conduce ca nimeni altul un Mustang si, mai nou, a sarit in gol. Exact, bungee jumping cum n-ati mai intalnit pana acum.

Imaginile nu au nevoie de cuvinte, ci de curaj! Peisajul este impresionant, personajul este de respectat. Saritura n-a durat mult, dar a invins orice sentiment de inferioritate, orice problema de sanatate si, mai presus de toate, a demonstrat ca placerea poate aparea si dintr-un scaun cu rotile.

foto: imgur.com

Horoscopul zilei cu Andreea Joita. Vezi ce iti rezerva astrele pentru 1 octombrie!... VIDEO! Sute de majorete au luat parte la un concurs de acrobatii spectaculoase in Florida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x