Antena Căutare

Secretul râvnit de toți a fost descoperit! Ce să faci ca să îți meargă mereu bine

Se spune că fericirea este extrem de ușor de găsit, dacă te pricepi unde să o cauți. Totuși, pentru cei care au astăzi nevoie să găsească un motiv de-a zâmbi, iată ce înseamnă fericirea!

Secretul râvnit de toți a fost descoperit! Ce să faci ca să îți meargă mereu bine
Ce trebuie să faci ca să fii mereu fericit

Se spune că fericirea este extrem de ușor de găsit, dacă te pricepi unde să o cauți. Totuși, pentru cei care au astăzi nevoie să găsească un motiv de-a zâmbi, iată ce înseamnă fericirea!

Recent, pe internet a început să circule un clip video ce are doar un minut, dar cuprinde poate cea mai importantă lecție de viață. Nu este nevoie să mergi la cursuri menite să te învețe să trăiești frumos, să fii fericit și nici nu e nevoie să dai bani mulți pe tot felul de lucruri, sperând că diferitele posesiuni materiale te vor face mai împlinit.

Lecția de mai jos este pe cât de scurtă, pe atât de profundă și chiar te învață să fii fericit! Un șofer stă într-o mașină de lux cu mulți cai putere și tânjește către o plimbare cu elicopterul. Vecinul său, proprietar de mașină 4x4, și-ar dori bolidul celuilalt șofer.

E lesne de înțeles că la mașina 4x4 tânjește un alt șofer, proprietar de autovechiul vechi, fără aer condiționat și alte opțiuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dar ceea ce el are și nu i se pare suficient este lucrul la care tânjește un biciclist, care n-a avut bani de o mașină. Deși i se pare greu să pedalezi uneori prin ploaie, el nu știe de fapt că un trecător din stația de autobuz tânjește să aibă și el o bicicletă, dar pleacă trist mergând pe jos.

De undeva de sus, un om în scaun cu rotile se întreabă de ce un om sănătos, care merge pe picioarele lui, merge atât de abătut pe stradă, deși poate face tot ceea ce își dorește, fără să se confrunte cu limitări din punct de vedere medical.

O lecție simplă despre fericire și despre cum ar trebui să apreciem mai mult ceea ce avem, fiindcă ceea ce este al nostru, aici și acum, ar puteaa fi un adevărat lux pentru alții din jur!

Portret de învingător! Un tânăr s-a născut cu handicap și paralizie cerebrală, dar a devenit student la Harvard... Tinerii dovedesc că își iubesc țara! În an Centenar, Marea Unire a prins VIAȚĂ pe operele lui Constantin Brâncuși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x