Antena Căutare

„Carne de om bio, 2,99 de euro/ kilogram”! Care a fost scopul campaniei terifiantă care a șocat clienții unei piețe de carne

În vitrina unei piațe de carne din Gütersloh, Germania, a fost expusă la vânzare carne de om, cu eticheta „om bio, 2,99 de euro/ kilogram”. ”Omul bio” era fără piele și vândut cu 2,99 euro/kg. Cumpărătorii îngroziți au anunțat poliția până să își dea seama că era un manechin expus de o organizație pentru protecția animalelor.

În vitrina unei piațe de carne din Gütersloh, Germania, a fost expusă la vânzare carne de om, cu eticheta „om bio, 2,99 de euro/ kilogram”. ”Omul bio” era fără piele și vândut cu 2,99 euro/kg. Cumpărătorii îngroziți au anunțat poliția până să își dea seama că era un manechin expus de o organizație pentru protecția animalelor.

Potrivit Neue Westfälische, la manechinul a fost expus de către o organizație ca formă de protest împotriva extinderii numărului de abatoare din Germania. Pe etichetă, lângă preț, a fost afișată întrebarea: „Este în regulă să ucidem animale?”, iar la un stand alăturat, organizația oferea informații despre efectele nocive ale consumului de carne.

„Carne de om bio, 2,99 de euro/ kilogram”! Care a fost scopul campaniei terifiantă care a șocat clienții unei piețe de carne

Oamenii au privit cu groază produsul și au fost mulți care au sunat la 112 să anunțe poliția, înainte să-și dea seama ce era, de fapt, în vitrină.

Camila Cirlini, fondatoarea organizației care a organizat protestul, a declarat că evenimentul i-a enervat pe comercianți, care, iritați de incident, au încercat să-i gonească pe voluntari. În același timp, mulți oameni veniți în piața, s-au arătat solidari cu inițiativa.

Peste 700 de oi și capre au străbătut străzile din Madrid într-un marș organizat de ciobani - VIDEO... Are 54 de ani, dar este cerută în căsătorie de tineri de 20 de ani! Care este secretul ei. „E o nebunie!” - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x