Cât de departe a mers această tânără, ca să se răzbune pe fostul iubit. Sarah Vilard a cheltuit o adevărată avere

O tânără în vârstă de 24 de ani din Germania a fost atât de supărată de faptul că a fost părăsită de iubit, încât a decis să îi dea o lecție de neuitat și să se răzbune în cel mai neașteptat mod posibil.

Sarah Vilard s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil pe fostul său iubit

instagram sarahvilard

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Sarah Vilard din orașul Frankfurt. Femeia în vârstă de 24 de ani a povestit în ce mod complet neașteptat s-a despărțit de iubitul său, în anul 2019, ca să-i dea o lecție de neuitat.

Se spune că dragostea face poate face să fii orb sau să recurgi la gesturi de care nu te credeai capabil.

Cum s-a răzbunat o tânără pe fostul iubit, atunci când acesta a părăsit-o

De asta s-a convins și Sarah Vilard atunci când a înțeles faptul că relația ei s-a încheiat și că bărbatul alături de care trăise până atunci o frumoasă poveste de iubire a ales să o părăsească.

Și fiindcă nu a dorit să iasă tristă și rănită din această poveste, femeia s-a gândit bine și a ajuns la concluzia că trebuie să se răzbune pe fostul său partener. Dar nu oricum, ci într-un mod surprinzător și greu de uitat.

Astfel, Sarah Vilard a angajat un fotograf profesionist, un actor, o rochie de mireasă și și-a convins chiar și prietenii să ia parte la mica sa farsă. Practic, domnișoara și-a „înscenat” propria nuntă, pentru a putea face niște fotografii cât mai reușite. Ea și „mirele” intrat bine în rol s-au pozat la o vilă luxoasă din Frankfurt și cadrele fotografului au surprins chiar și momentul în care fata este felicitată de amici.

@sarahvilard

Yup I’m crazy

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Acestea au fost ulterior postate pe pagina sa de Instagram (la trei luni după despărțire) și reacțiile nu au întârziat să apară. Nu a durat mult și Sarah a fost contactată de fostul său iubit, care a fost mai mult decât nervos după ce a văzut imaginile cu „nunta”. Neștiind că este vorba despre o simplă răzbunare, bărbatul s-a dus acasă la fosta sa iubită, pe care a acuzat-o că i-ar fi fost infidelă, singurul motiv plauzibil pentru care aceasta s-a căsătorit la doar trei luni după ce el a părăsit-o.

Citește și: Ce a îndrăznit să facă o cumnată, ca să strice nunta unei tinere! Puțini ar recurge la acest gest

Tânăra nu a mai dorit să se împace cu acesta și l-a eliminat de pe toate paginile sale de Facebook sau Instagram. Apoi, Sarah Vilard și-a văzut liniștită de viață, spunând că este cazul să își acorde mai mult timp, arată cei de la Dailymail.co.uk.

Recent, tânăra a prins curajul de-a povestit totul pe contul său de TikTok, prin intermediul unui clip video. Filmarea a devenit virală și a adunat mai bine de două milioane de vizualizări. Mii de oameni din întreaga lume au reacționat imediat, iar părerile au fost împărțite. Unii au considerat că tânăra a procedat bine că s-a răzbunat, în timp ce alții au fost de părere că „jocul” a mers mult prea departe. Totuși, studenta spune că nu regretă nimic și că astăzi este liniștită și fericită cu noua sa viață.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri