Cât de departe a mers această tânără, ca să se răzbune pe fostul iubit. Sarah Vilard a cheltuit o adevărată avere

O tânără în vârstă de 24 de ani din Germania a fost atât de supărată de faptul că a fost părăsită de iubit, încât a decis să îi dea o lecție de neuitat și să se răzbune în cel mai neașteptat mod posibil.

Sarah Vilard s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil pe fostul său iubit

instagram sarahvilard

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Sarah Vilard din orașul Frankfurt. Femeia în vârstă de 24 de ani a povestit în ce mod complet neașteptat s-a despărțit de iubitul său, în anul 2019, ca să-i dea o lecție de neuitat.

Se spune că dragostea face poate face să fii orb sau să recurgi la gesturi de care nu te credeai capabil.

Cum s-a răzbunat o tânără pe fostul iubit, atunci când acesta a părăsit-o

De asta s-a convins și Sarah Vilard atunci când a înțeles faptul că relația ei s-a încheiat și că bărbatul alături de care trăise până atunci o frumoasă poveste de iubire a ales să o părăsească.

Și fiindcă nu a dorit să iasă tristă și rănită din această poveste, femeia s-a gândit bine și a ajuns la concluzia că trebuie să se răzbune pe fostul său partener. Dar nu oricum, ci într-un mod surprinzător și greu de uitat.

Astfel, Sarah Vilard a angajat un fotograf profesionist, un actor, o rochie de mireasă și și-a convins chiar și prietenii să ia parte la mica sa farsă. Practic, domnișoara și-a „înscenat” propria nuntă, pentru a putea face niște fotografii cât mai reușite. Ea și „mirele” intrat bine în rol s-au pozat la o vilă luxoasă din Frankfurt și cadrele fotografului au surprins chiar și momentul în care fata este felicitată de amici.

@sarahvilard

Yup I’m crazy

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Acestea au fost ulterior postate pe pagina sa de Instagram (la trei luni după despărțire) și reacțiile nu au întârziat să apară. Nu a durat mult și Sarah a fost contactată de fostul său iubit, care a fost mai mult decât nervos după ce a văzut imaginile cu „nunta”. Neștiind că este vorba despre o simplă răzbunare, bărbatul s-a dus acasă la fosta sa iubită, pe care a acuzat-o că i-ar fi fost infidelă, singurul motiv plauzibil pentru care aceasta s-a căsătorit la doar trei luni după ce el a părăsit-o.

Citește și: Ce a îndrăznit să facă o cumnată, ca să strice nunta unei tinere! Puțini ar recurge la acest gest

Tânăra nu a mai dorit să se împace cu acesta și l-a eliminat de pe toate paginile sale de Facebook sau Instagram. Apoi, Sarah Vilard și-a văzut liniștită de viață, spunând că este cazul să își acorde mai mult timp, arată cei de la Dailymail.co.uk.

Recent, tânăra a prins curajul de-a povestit totul pe contul său de TikTok, prin intermediul unui clip video. Filmarea a devenit virală și a adunat mai bine de două milioane de vizualizări. Mii de oameni din întreaga lume au reacționat imediat, iar părerile au fost împărțite. Unii au considerat că tânăra a procedat bine că s-a răzbunat, în timp ce alții au fost de părere că „jocul” a mers mult prea departe. Totuși, studenta spune că nu regretă nimic și că astăzi este liniștită și fericită cu noua sa viață.

Ultimele știri