Antena Căutare

Caz ULUITOR! În spatele chipului de înger se ascunde un DIAVOL! Încearcă să-şi omoare mama în fiecare zi

Deşi pare greu de crezut, un băiat de nouă ani, din Anglia, încearcă să îşi rănească mama în fiecare zi, iar situaţia e deja disperată.

Caz ULUITOR! În spatele chipului de înger se ascunde un DIAVOL! Încearcă să-şi omoare mama în fiecare zi Galerie
Caz şocant: un copil vrea să îşi omoare mama, din cauza unor probleme medicale | dailymail.co.uk

Deşi pare greu de crezut, un băiat de nouă ani, din Anglia, încearcă să îşi rănească mama în fiecare zi, iar situaţia e deja disperată.

În spatele chipului de copil inocent se ascunde un monstru. JJ şi-a terorizat familia încă de pe vremea când avea şase luni. Era foarte nervos, plângea din orice, iar părinţii săi s-au speriat şi au apelat la ajutorul medicilor.

După o serie de investigaţii amănunţite, au stabilit că are o tulburare obsesiv-compulsivă, din cauza căreia nu se poate controla. Nimeni nu se înţelege cu el şi e foarte agresiv.

De-a lungul timpului, băiatul a încercat să-şi omoare mama de câteva ori, a lovit-o şi chiar a înjunghiat-o. Totul se întâmplă din senin, astfel că femeia nu poate preveni în niciun fel reacţiile fiului său. "Are o furie incredibilă şi o putere greu de imaginat", povesteşte Bobbi. Dar mama nu e singura care are de suferit. JJ a fost dat afară de la şcoală după ce a atacat două profesoare.

Şocant este faptul că această poveste nu e izolată. Anual, liniile de ajutor primesc aproape 11 000 de apeluri de la părinţi abuzaţi de copiii lor. "Violenţa de acest fel este o problemă ascunsă, dar mult mai comună decât avem noi impresia", a declarat Isla Downey, un psiholog din Southampton.

Asemănare IZBITOARE! Tată și fiu ...la INDIGO !... Imaginea care a înspăimântat o lume! Ce a surprins un fotograf cu câteva ore înainte de moartea unui bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x