Antena Căutare

Cazul care a lăsat medicii cu gura căscată! O femeie NEAGRĂ a născut trei copii ALBI CA VARUL! Cum e posibil aşa ceva?!

De câteva zile, o familie din Brazilia a devenit cunoscută în toate colţurile lumii. Motivul? Mama e neagră, iar copiii săi suferă de o boală rară şi sunt albi ca brânza.

Cazul care a lăsat medicii cu gura căscată! O femeie NEAGRĂ a născut trei copii ALBI CA VARUL! Cum e posibil aşa ceva?! Galerie
| www.mirror.co.uk

De câteva zile, o familie din Brazilia a devenit cunoscută în toate colţurile lumii. Motivul? Mama e neagră, iar copiii săi suferă de o boală rară şi sunt albi ca brânza.

Pe când avea 18 ani, Rosemere Fernanda de Andrade a devenit mămică pentru prima oară. La naştere, doctorii i-au dat o veste cumplită: bebeluşul suferă de albinism, o anomalie care constă în lipsa totală sau parțială de pigmenți în celulele pielii. Ce înseamnă asta? Practic, se manifestă prin culoarea albicioasă a pielii și a părului și uneori prin culoarea roșiatică a irisului.

Când l-au văzut, părinţii bebeluşului au crezut că e o greşeală şi că acela nu e pruncul lor, însă au înţeles în cele din urmă. Anii au trecut, iar Rosemere a mai născut încă patru copii, dintre care doi au fost diagnosticaţi tot cu albinism. În urma unor analize amănunţite, doctorii au ajuns la concluzia că femeia şi soţul său au gene predispuse către această boală şi le-au transmis prichindeilor.

Micuţii sunt extrem de sensibili la lumina naturală, astfel că au nevoie de protecţie foarte mare împotriva razelor soarelui. Nu au voie să iasă din casă după ora prânzului, niciodată nu le lipseşte şapca de pe cap şi se pot juca afară doar seara. "Este foarte greu şi le port mereu de grijă. Mi-e foarte teamă să nu se ajungă la cancer de piele, pentru că sunt foarte vulnerabili", a povestit Rosemere.

Articolul continuă după reclamă

Cum ar fi arătat Mona Lisa într-o poză selfie? Dar alte personaje din tablouri celebre? Vezi aici!... Un al treilea război mondial!? Catastrofe tehnologice? Cum va arăta lumea în 2095! Previziunile sunt absolut SUMBRE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x