Antena Căutare

Cazul Enfield Poltergeist: adevarul din spatele fetitei care a levitat

Cazul Enfield Poltergeist, care a speriat zona de nord a Londrei in anii '70, va fi scenariul unui film care va aparea anul viitor de Halloween, desi misterul obiectelor ce levitau nu a fost rezolvat nici pana astazi.

O intamplare de groaza ce s-a petrecut cu peste 30 de ani in urma isi cauta inca raspunsurile. Este vorba despre o casa bantuita, casa familiei Hodgson, din Enfield.

Se spune ca locuinta fusese in trecut a unui batran, pe nume Bill Wilkins care a refuzat sa paraseasca domiciliul dupa moarte, ramanand sa bantuie si chiar sa chinuie noii proprietari.

Totul a inceput intr-o noapte terifianta, cu zgomote bruste, mobila ridicata deasupra podelei, obiecte aruncate in aer si vocea batranului vorbind prin gura fetitei Janet Hodgson de numai 11 ani.

Toti membrii familiei au fost prinsi in camera copiilor si au devenit prizonierii unui spectacol si a unei forte ciudate, invizibile, ce nu le-a permis niciun fel de interventie. La capatul episodului, Janet Hodgson a inceput sa leviteze, cu chipul sfasiat de durere.

Vecinii, politistii si presa veniti la fata locului au putut fi martorii unor noi asemenea episoade, petrecute zilele urmatoare in aceeasi casa. Straniu, nimeni nu a avut nici pana astazi o explicatie pentru cele petrecute. Numai fetita posedata a marturisit ca o forta incredibila i-a luat trupul in stapanire si a transformat-o intr-o simpla unealta fara vointa si putere proprie.

Acum, la mai bine de 30 de ani de la cumplitele intamplari din Enfield, intreaga poveste va deveni scenariul unui film horror, destinat lansarii pe marile ecrane in anul 2012. Filmul isi propune sa raspunda la intrebarile care au macinat lumea legat de acest caz, dar mai ales sa aduca detalii despre ce s-a petrecut cu membrii familiei respective dupa Poltergeist.


Foto: Alamy


FOTO! Marea Britanie: Un elefant a nascut dupa o sarcina de doi ani!... VIDEO! Vezi cum arata cea mai valoroasa moneda din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x